tirsdag 25. juni 2019

Design møbler

Stort utvalg av stoler, bor speil og annet innen moderne skandinavisk og nordisk design. Ta en titt å bli inspirert av vår smak. Vi har et stort utvalg av møbler og hjemmeinnredning for alle miljøer. Du kan finne alt fra moderne og trendy dansk design til retromøbler og kjente . Vi har designmøbler i skandinavisk stil til alle hjemmets rom, fra flere kjente .

I vår butikk ved Nationaltheatret finner du møbler , belysning, tepper og tekstiler. I over år har vi fremmet moderne design , god kvalitet og kompetanse. Vår design er laget for de kresne og de som vet hva de vil ha og hvordan de vil ha det.


Alle møbler er produsert med fokus på kvalitet og gode miljø- og . BoConcept tilbyr en rekke aktuelle og moderne møbler. Se vårt store utvalg av stilfulle møbler , eller ta en titt blant våre “ex-display”-tilbud. Våre møbelbutikker tilbyr alt innen moderne design , fra designersofaer og lenestoler til praktiske . Eksklusive møbler på nett til overkommelig pris!

Besøk vår nettbutikk og se vårt store utvalg av interiør, salongbor spisestuestoler, senger og mer. Vi tilbyr et bredt utvalg av tidløse og moderne møbler basert på klassisk skandinavisk design. Som en av Norges eldste . Designmøbler trenger ikke være bare gamle klassikere.


Kanskje på tide å se seg om etter noe nytt? Ny nettbutikk med masse spennende produkter innen interiør og møbler. Muuto er forankret i den skandinaviske designtradisjonen preget av varige estetikk, funksjonalitet, håndverk og et ærlig uttrykk.


Ved å utvide denne arven med . Myke linjer og lyst treverk er noe av det som kjennetegner våre møbler i nordisk design. Våre dyktige møbelkonslulenter har satt sammen noen av sine favoritter. Stuen er husets hjertee og et rom mange synes er viktig å planlegge nøye. Vi tilbyr flotte designmøbler til stuen og engasjerte interiørkonsulenter.


Vi har en skandinavisk profil og tilbyr møbler og belysning. Hos auksjonshuset Lauritz. Replica furniture and lighting. Norsk design - lokal produksjon.

Laget for å tåle vær og. Møbler som er utviklet og konstruert for norske værforhold. Moderne og klassiske designmøbler.


Det sveitsiske foretaket Vitra sitter med mange av lisensene på ikoniske designmøbler. Daglig leder i Vitra Norge, Loni Barsten, sier at de . Edsbyn leverer møbler og oppbevaringssystemer for arbeidsplasser og offentlige rom. Kontormøbler med skandinavisk design og kundetilpasset produksjon i . TiT i Teatergaten 3 Bergen er en møbelbutikk som har fokus på produkter med en historie og kvalitet. Vi selger noen av de beste møblene som produseres.


Ingmar Relling for LK Hjelle. BILLIGERE MØBLER: Nettbutikker som Voga. Det er ulovlig å drive en slik butikk i . All Design forhandler av Kartell møbler og belysning.


I tillegg har vi et bredt utvalg av møbler , belysning og diverse interiør fra andre kjente merker. I flere år har det vært mulig å kjøpe replica møbler fra Irland. I stedet må du se etter en . Kjøp av danske designmøbler i butikken din, du er garantert verdi for pengene, møbler hvor kvalitet, design og komfort kommer til et perfekt scenen.


Formskjønnhet, funksjon og holdbarhet Norrgavels designmøbler formgis og produseres uten kompromisser. Alltid med stor omsorg for detaljer, funksjon og . Fra sylindrisk til kvadratisk: Møbler fra Starck serien kombinerer elegant design med hjemlig komfort. PRISENE UNDER ER CA PRISER, KETTAL PRODUSERER KUN ETTER BESTILLINGER, OG NØYAKTIG PRIS OMREGNES ETTER EURO PRISLISTE I . For oss har bærekraft mange aspekter, og vi streber etter at produktene våre skal belaste verden så lite som mulig – både under .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения