tirsdag 18. juni 2019

Revisor utdanning deltid

Det kreves utdanning på masternivå og tre års relevant praksis for å få godkjenningen. Veien til en sikker arbeidsfremtid i en spennende bransje går gjennom en utdanning innen revisjon. Her er alt du må vite om de mulige studieløpene i inn- og . Som revisor kontrollerer du at bedrifters årsregnskap er riktig. Det kan lede til en karriere som autorisert regnskapsfører, revisor , eller andre yrker som krever kunnskap om.


Du kan også veilede og gi råd innen økonomi. Blant hovedpunktene i reformen er at revisortittelen nå krever fem år med høyere utdanning. Vis studier heltid Vis studier deltid. Regnskap og revisjon - finn din utdanning her. Med en utdanning innen revisjon og regnskap kan du jobbe med alt fra.


Her finner du alt av informasjon om utdanning innen REGNSKAP OG REVISJON ( Bachelor). Master of Information Systems: Digital Business Systems, deltid. Studiet går under: Økonomi, marked og . Vil du bli statsautorisert revisor , konsulent, controller, finansanalytisker eller.


Man får en unik regnskapsforståelse og utdanningen gjør deg svært attraktiv i . Om regnskap og revisjon. Masterstudiet i regnskap og revisjon er et toårig studium som gir deg den faglige kompetansen du trenger for å bli statsautorisert. Arbeidsmarkedet er svært godt for revisorer , og utdanningen gir variert kompetanse som er etterspurt i mange bransjer, også utenfor revisjonsfirmaene. Likestilt med utdanningen BØA-pRF er en mastergrad eller bachelorgrad i regnskap og revisjon , høyere revisorstudium (HRS) og treårig . Forskerutdanning i utdanningsvitenskapelige fag (ph.d.) Mer om programmet.


Flere av foreleserne jobber eller har jobbet med regnskap og revisjon og kan dele av. Utdanningen følger anbefalt nasjonal plan for økonomisk- administrative . Vurderingen går ut på om den utenlandske utdanningen oppfyller kravene. Variert praksis fra lovbestemt revisjon etter revisorloven oppfyller . Annen utdanning : Hei Går økonomi og administrasjon med. Det som går an er å ta en mastergrad på deltid , på et senere tidspunkt. Ba i regnskap og revisjon og.


Er du revisor eller har annen høyere økonomisk utdannelse og søker nye utfordringer. Revisorgruppen Namdal – Innherred AS har avdeling i Namsos og Steinkjer med til. Krav til etterutdanning for revisor som også er autorisert regnskapsfører. Er revisjonsstudiet gjennomført på deltid , kan . Skal altså i så fall jobbe der når jeg studerer også ( deltid ). Les mer om både siviløkonom og samfunnsøkonom på utdanning.


Norge – både til deltids og heltidsjobber. Universitetet i Stavanger (UiS) - Master i regnskap og revisjon (MRR) . Du ønsker å bli autorisert regnskapsfører eller autorisert revisor. Har du utdanning innen økonomi og administrasjon fra tidligere og ønsker fordypning innen . I PRIMÆRNÆRINGER fagskolen-innlandet.


Tatt regnskap og revisjon på deltid over år ved Høgskolen i Hedmark. Fører til grad: Bachelor i regnskap og revisjon. For godkjenning som revisor kreves godkjent teoretisk utdanning og tre års.


Alle kontorene har store postkasser til anvendelse utenfor åpningstidene Hedalen: sporadisk bemannet. Han har revisorutdanning fra Bø i Telemark og erfaring fra revisjonskontor i Oslo. Deltid Mastergrad i Revisjon. Master i Financial Audit er et unikt initiativ innen økonomisk utdanning i Spania.


En ordning for tilskudd til dekning av driftsutgifter for fagskoleutdanning i helse-. Dersom en ettårig stedbasert utdanning tilbys på deltid over to år, tildeles for . Utdanning finansiert helt eller delvis av arbeidsgiver kan være en gunstig. Det betyr at dersom du er ansatt som revisor i et økonomifirma, kan ikke.


Dersom du bare jobber deltid , økes dette kravet forholdsmessig med stillingsprosenten din.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения