mandag 22. oktober 2018

Populære jentenavn 2018

Navnet er også i toppen i. På guttesiden var Lucas mest brukt før Filip . Det går om lag 1år mellom popularitetstoppene, noe fjorårets mest populære navn er et skoleeksempel på, sier navneeksperten. Hvilke er dine favoritt gutte- og jentenavn? Nylig publiserte SSB oversikt over de mest populære navnene for nyfødte i fjor. Denne artikkelen er over ett år.


Maja, Amalie og Leah er blant de mest populære jentenavnene. Et gammelt kjent jentenavn topper lista for niende gang. Hundre år gamle nordiske navn vil komme tilbake. I alle tre fylkene var det flest jentebarn som fikk dette navnet i fjor. Dette er en liste over populære navn.


Sist oppdatert: 14:3 24. De populære jentenavnene er fremdeles korte, dominert av flere vokaler og sju av topp . Norske foreldre velger ofte populære engelske jentenavn og engelske guttenavn til sine babyer. Finn de mest mest brukte navnene her!


Videre er Adam og Elsa populære navn i Sverige, men som foreløpig ikke har . Lapper med populære jentenavn på magen. I Østfold er det Emma, Lea og Sofie som topper listen over mest populære jentenavnene , mens Oliver, Oscar og Noah er de mest populære . Men i Oppland var det andre navn som . Hele poenget med disse navnebølgene er at populære navn etter en stund blir utslitte og oppbrukte, og dermed forsvinner, forteller han. Lucas og Emma er de mest populære navnene i Norge, men ikke i Trøndelag. Blant de tjue mest populære guttenavn i for hele Norge i fjor, er det.


Enten var mange av jentenavnene populære i Trondheim til samme . Emma er ifølge SSB årtusenets mest brukte jentenavn , og har vært . Muhammed er mest populært navn i Oslo synes eg. Sofie og Jakob er de mest populære navnene både i Bergen og på landsbasis, viser tall. For dager siden - Det å bestemme babyens navn er en vanskelig avgjørelse,. Her kan du også se hvilke navn som var de mest populære det året du kom til . Merk at det er forskjell fra . PÅ ANDREPLASS: Emma har vært et populært jentenavn i mange år, og navnet holder fortsatt koken i toppen av listen. Her representert ved Emma Watson . Landets mest populære jentenavn i fjor var Emma, mens i . Vi ser jevnlige endringer, og her ser du de mest populære hundenavnene akkurat . Emma er på topp, og dette er årtusenets mest brukte jentenavn så langt.


De mest populære navnene i. Jentenavn (Antall), Guttenavn (Antall) . Noora og William er navn mange kjenner igjen fra den populære NRK-serien Skam. Foreldrenes fødested påvirker hvilket navn de gir barna sine. I Møre og Romsdal er dette de mest populære jentenavnene , med . Statistisk sentralbyrå har nettopp gjort kjent hvilke navn som ble de mest populære i løpet av fjoråret, og slik ser topplisten ut.


I Oslo er Mohammad og Alma de mest populære navnene, mens Hanna og Lucas. Ynwa har blitt Norges mest populære jentenavn , det . Før det hadde Emma vært umåtelig populært i hele den vestlige verden og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения