mandag 29. oktober 2018

Hvordan varme opp fryst morsmelk

Internt referansenummer: B – 12. Kilde:LIV OG LAGNADFOLKEMINNE FRÅ SØR-ODAL Av:MAGNE ALTROMNORSK FOLKEMINNELAG NR. Folk som blir smittet i dag, kan dø innen to døgn hvis de ikke får behandling. Tilgang: Tilgang for alle.


Kjerringråd mot gråting når man skjærer løk. Spangereid skole har grått sine . Boken presenterer kjerringråd og husråd mot plager og hverdagsproblemer. Den har alfabetisk ordnede oppslag om for eksempel flekkfjerning, . Forkjølelsessesongen har så smått tatt til, og kjerringrådene strømmer inn til Rogalands Avis.


Ingen av dem kurerer deg, mener fylkeslege Ole Mathis Hetta. Eplekjerner mot forkjølelse, rå potet mot bleieutslett. Moderne kjerringråd handler både om bananer, balsam og bengalakk. Reparer møbler med valnøtter, skrubb ovnsformer med folie og ta opp glasskår med brød – Her er smarte kjerringråd som gjør livet enklere. Potetmel er et naturlig stivelsesmiddel til bruk i matlaging, men ifølge gamle kjerringråd er potetmel også ypperlig mot alt fra tåfis til kviser.


Du kan drikke din egen morgenurin, blande hvitløk i varm melk eller ta deg en . Noen koser seg kanskje med sølvpussen. Hvitserk har laget episoder av Ekspedisjonsskolen i samarbeid med UTE, Brynje, Oslo Sportslager. GIGANTISK TEST AV KJERRINGRÅD : Hjelper nedgravd fleskesvor mot vorter?


Det var ikke bare søtmelk å være til i den gamle tida. Og vi vet at gjennomsnittlig så levde folk mye. Men det er få vitenskapelige studier til å støtte. Wicklund tror vi stadig mister mer kunnskap om de . For information regarding your data privacy, visitacast. Hodepine skyldes at små blodkar i hodeskallen utvider seg og øker trykket.


Vann i munnen - eller en fyrstikk - hjelper mot løktårer. Trykket er forklaringen på smerten vi kaller hodepine. Med Biovotecs oppfinnelse kan plaster på såret bli noe som faktisk virker. Selskapet er vinnere i Årets gründere og en del av en norsk . Ni kjerringråd mot forkjølelse. Både løk, sitron og ingefær skal hjelpe mot forkjølelse.


Solbrenthet Det viktigste er å bruke sunn fornuft samt smøre huden med egnet solfaktor. Men skulle du allikevel være uheldig og bli solbrent kan følgende være. De har kuttet litt i den og fått vekk infeksjonen. Jeg har spist tabletter og fulgt det gode gamle kjerringrådet med grønnsåpe, sier Søderlund. KORT OM HAGEKRYP: Gamle kjerringråd mot rosebladlus.


Lusa på rosebladene har mange naturlige fiender. Men med et alarmsystem, lure . Snørra renner og halsen er sår. Men hva er beste måten å bli kvitt forkjølelsen på ? Stem på GD beste kjerringråd. Med kjerringråd kan mye dempes, viser erfaring over tid.


Etter å ha blitt kjerringråd -frelst av løk mot tørrhoste om natta, er jeg jo for lengst overbevist om at kjerringråd kan være gull. Så gjør vi så når vi vasker vårt hjem… Du trenger ikke alltid å investere i dyre produkter for å få kjøkkenet og dekketøyet klart til jul. Bestill hjemlevering eller klikkhent i din ARK-butikk. Her er P4-lytterene sine tips for å bli kvitt bananfluene! Nyheter fra verdens beste fylke - Rogaland!


Siste nytt innen lokalt, sport, innenriks, utenriks og kultur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения