torsdag 26. juli 2018

Laks og pasta

Dette er en rask pastarett som vi tror fort blir en favoritt rundt middagsbordet. Den tar ikke mer enn minutter å lage. En enkel og fin middagsutfordring for . Nå som hverdagen er tilbake for fullt, passer det med kjappe og gode middager.


Her har jeg laget en rett med stekt laksefilet på en seng av pasta vendt i en . Fem oppskrifter på pasta med laks - Godt.

En slager på middagsbordet for både store og små. Om du ønsker kan du servere den med grønnsaker eller brød ved siden . Laksefilet med pasta , kremet saus og erter er god hverdagsmat for hele familien. Jacobs fiskekrydder gir retten det lille ekstra. Rask og enkel å lage til middag.


En deilig pastarett med krydret laks , knasende sprø grønnsaker og smak av sommer. Kremet pasta med laks , spinat og erter er en fantastisk hverdagsmiddag for hele familien! Fra start til slutt tar det under en halvtime å få denne . Men disse tingene må du huske på for å få perfekt resultat – med saftig laks og balansert .

Prøv denne knallgode oppskriften. En mild og god hverdagsrett med kremet saus. Laksen bakes i ovnen, mens du koker pasta og ordner sausen.


Snart har du en god middag med pasta og laks etter Lise Finckenhagens oppskrift. Oppskrift på laks med pasta og grønnsaker i ostesaus til personer. Del laksen i mindre biter og dryss over salt og pepper. En superenkel, krema laks - og pastagrateng!


Med masse grønnsaker også sjølvsagt, og ost på toppen. Midt i blinken for heile familien Her . Ingredienser: For personer. Da er jeg ferdig med siste arbeidsuken og jeg erklærer herved ferien som et faktum, og . Pasta med pesto og stekt laks. Enkel pastarett som tar kun minutter å tilberede.


Laksen rives over pastaen og toppes med parmesan. Les hvordan du gjør det her! Hvordan lage laks med pasta ? Her finner du en rask oppskrift som i tillegg smaker digg.


Legg oppskrift i handlelapp.

Fersk pasta med laks og erter. Utrolig rask middag – og svært god! I den milde fløtesausen kjenner du smaken av sitron, erter og . Med denne oppskriften kan alle nyte godt av herligheten, selv de som ikke tåler melk! Denne middagen tar ikke lenger tid å lage enn det tar å koke pasta.


Helt perfekt i en travel hverdag. Kremet laksegryte med pasta med både fløte og creme fraiche er en sikker vinner. Crème fraîche gjør pastaen deilig og kremet, mens timian gir en mil krydret smak.


Pistasjnøtter er rettens overraskelse og gjør den crunchy! Laks og pasta passer godt sammen, og denne oppskriften blander friske smaker med en kremete saus. En komplett middagsrett! Jeg må stadig utfordre meg selv og jakte på nye oppskrifter som skal testes og smakes – for så å . Det er mange gleder ved å ha matblogg. For noen uker siden kom Toro ut med en ny type pasta som er laget av grønnsaker.


Nyskjerrig som jeg er måtte dette testes, og da det var . Gratulerer med kvinnedagen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения