mandag 23. juli 2018

Coop medlemsfordeler

Husk å bruke medlemskortet ditt hver gang du handler og fyller drivstoff hos YX eller Circle K. Register ditt medlemsnummer hos If, så er bonusen sikret. Du sparer penger på kjøpeutbytte og medlemsfordeler. Nye medlemmer kan foreta innmelding her eller i våre butikker.


Alle medlemmer må innbetale et andelsinnskudd i henhold til Samvirkelagets vedtekter på kr 30-, som et engangsbeløp, når man melder seg inn. Få enda mer ut av ditt medlemskap!

Følg innstruksen du får tilsendt. Se hvilke bensinkort og bensinstasjoner din forening har avtale med. I tillegg får du også spennende tilbud og mange andre medlemsfordeler. Husk å vise medlemskortet hver gang du handler. Hvert år utbetaler vi overskuddet til våre medeiere og medlemmer, . Kjøpeutbytte og medlemsfordeler er gjeldende etter de regler og med de . Coop - medlem og If-kunde.


Som OBOS- medlem har du forkjøpsrett på boliger i hele landet. Vi benytter cookies for å bedre brukeropplevelsen og for å kunne vise deg våre annonser når du besøker andre nettsteder.

Ved å fortsette å benytte siden . Det koster 3kroner å bli medlem , og ikke alle har slike kort. Styret kan avslå søknad om medlemskap og utelukke medlemmer som på grunn av stilling, opptreden eller andre forhold antas å kunne skade laget. Du må legge inn 30- kroner får og bli coop medlem. Da får du kort i posten, prosent av det du handler i butikken, og medlemsfordeler i form . Som medlem i Handel og Kontor har du en rekke fordeler.


Som NAF- medlem får du gode rabatter på leiebil både i Norge og utlandet. Blant godbitene på teatrets . The word Sunkus is a combination of the words . Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den beste opplevelsen på nettstedet vårt. Har kredittkortet andre fordeler ‎: ‎Ja Reiseforsikring ‎: ‎Ja Maksgrense fordel ‎: ‎Ingen grense Minstebeløp å betale av opptrukket kreditt ‎: ‎5. Jeg ble medlem i OBOS på grunn av forkjøpsretten, ikke rabattene. Circle K tilbyr en sikker og fremtidsrettet ladeløsning og en enklere hverdag for våre kunder med elbil.


Som EXTRA Club- medlem får du 1. COOP FOSEN SA, har sin administrasjon lokalisert i Yrjarsgate på Breksta og omfatter butikker på Fosen fordelt på ulike . Tilbudet gjelder for personer pr. Vi har veldig mye å gjøre for øyeblikket og det kan derfor ta lenger tid å få svar på dine henvendelser. Medlemskortet har du nå . Du finner svar på ofte stilte spørsmål i vår .

Som Scandic Friends- medlem får du opptil rabatt på hotelloppholdet i helger og utvalgte ferieperioder. I Trumf sparer du Trumf-bonus i dagligvarebutikker tilknyttet Trumf og . I Nordea kan du søke om boliglån og lån, spare til pensjon, investere i aksjer og fon kjøpe forsikring og få rådgivning. Chat med oss hele døgnet.


Faktura kan sendes som PDF til: oppdal. Bruk medlemsfordelene , og spar tusenlapper hvert eneste år! Du kan benytte deg av en rekke gode fordeler og rabattavtaler som medlem av TOBB.


Her finner du informasjon om hvordan du får mest mulig ut av . Tq7wxfs Sko Blokke l1Tc3FKJ.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения