onsdag 25. juli 2018

Laks med grønnsaker

Oppskrift på en form med grønnsaker og laks i ovn. Dette er en gjenoppskrift som er laget for å. Denne enkle retten med laks og ovnsbakte grønnsaker passer perfekt til en travel hverdag. En enkel hverdagsrett full av sunne grønnsaker.


Alt i en form gjør dette til en favoritt! Du kan variere tilbehøret med potet, pasta eller godt brød.

Kilde: Eksportutvalget for fisk. Ta av plasten og la laks og grønnsaker ligge i aluminiumsformen. Finnhakk chili og hvitløk, bland sammen med olivenolje og fordel det over laksen og . Denne formen med laks og grønnsaker kan du putte rett i ovnen.


Ferdig middag på minutter. Muligheten for varisjon i grønnsakene og . Varier grønnsaker etter ønske og server med kokte poteter. Enkelt og utrolig smaksrikt, og ikke minst .

Både ungene og jeg er veldig glad i laks – husets fjerdemann spiser verken kjøtt eller . Del laksen i mindre biter og dryss over salt og pepper. Forrige mandag kom en av lederne målrettet mot kontorplassen min, som er helt innerst i kontorlandskapet. Takk for maten”, sa han og smilte . Skjær laksen i fire serveringsstykker.


En alt-i-ett-form i ovnen er lettvint middag. Sett stekeovnen på 2grader C. Deilige grønnsaker , noen fiskestykker, tilsett litt sitronsaft og krydre med pesto, og vips - en herlig middag som du kan . Jeg synes det er så vanvittig gøy å lage live videoer på FB! Her er det grønnsakene som tar litt ti men hvis de deles i mindre biter, går det likevel ganske raskt.


En wok med sesampanert laks og asiatiske grønnsaker. Ovnsbakt laks med grønnsaker i currysaus er genialt for deg som elsker laks, mens om er litt lei av smaken. Retten er veldig enkel å lage!


Grønnsakene kommer til å “krølle” seg litt og bli ekstra sprø. Det passer godt sammen med den myke puréen og lettstekte laksen. Denne oppskriften på fiskegryte er smakfull og lett å lage.


Den vil falle i smak hos både store og små, og trenger bare brød som tilbehør.

Fisk og grønnsaker i folie er en skikkelig smart fiskemiddag. Kok ris, wok laks og grønnsaker – tilsett østerssausen. Når risen er ferdig er hele retten klar.


Serveres med ris eller potetmos, stekte poteter, . Fiskegryte med laks og grønnsaker. Mens fisken godgjør seg i stekeovnen har du tid til å dekke bordet . AEG og POWER presenterer oppskrift fra FCC på dampet laks med grønnsaker og smørsaus. Laks og grønnsaker i form. Ovnsstekte laksestykker med creme fraiche og grønnsaker.


For å gjøre det enklere har jeg laget en kortliste over de grønnsakene som utmerker seg som . I denne retten steker du laksen med svart pepper og gjerne litt sitron. Server med frisk salat eller kokte grønnsaker. Med pestobygg blir retten komplett. Tenk at noe så enkelt kan smake så godt!


Tilbered laksen i ovn, stekepanne eller kok den. Enkel rett med wokede grønnsaker og laks 1.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения