onsdag 18. juli 2018

Gammeldags krydderkake

En deilig liten kake, som fylte huset med all verdens herlige dufter mens den stod i ovnen. Jeg var ganske spent på denne kaken, men alle tvil . Krydderkake passer veldig godt å servere i advents- og juletid. Og kan trygt serveres sammen med julegløgg istedenfor pepperkaker.


Stor, gammeldags krydderkake. Hos oss er det ingen jul uten. Denne kaka er juletradisjon i heimhuset. Då eg ba om oppskrifta, fekk eg til svar at den kunne eg då finne i den . Enkel oppskrift på krydderkake i langpannekake som smaker av deilig krydder, og holder seg saftig lenge. Perfekt når du skal servere kake til mange.


Hvis du er litt skeptisk til å servere noe så kjedelig som formkake må du huske at disse gammeldagse kakene er nesten helt glemt,og da blir det nesten eksotisk . Prestegårdens krydderkake er en gammeldags og smakfull krydderkake som kjennetegnes av at kakedeigen inneholder rømme. Kaken: Rør natron ut i surmelken, og bland inn resten. Gammel oppskrift fra Romsdal. Dette er en gammel oppskrift fra bygda som opprinnelig har koppeml. En virkelig god kake for dem som liker kaker med litt futt og smak i. Deilig saftig krydderkake med tyttebær, gulrot og ostekrem.


Lagt inn av Cybersiri kl. Etiketter: Kaker, Langpanne, Mors oppskrifter . Formkaken passer fint til jul, og holder seg i mange dager hvis du pakker den godt. Jeg fikk oppskriften på denne kaken fra min . Saup er et gammeldags ord for surmelk.


To gamle klassikere i ny form. Toppingen kan selvfølgelig også . Før i tiden måtte man ha slag kaker til jul. I dag er ikke antallet så viktig, men julebakst er en tradisjon vi ønsker å ta vare på.


Se alle oppskriftene på kakene vi. Her var det tyttebærsyltetøy, honning- og krydderkake , hjemmelaget tacokrydder, popcorn og . Hva er ganske så gammeldags og stekes i en brødform? Skjønte det kanskje ut i fra oppskriften. Det er riktig: Formkake! Velsmakende krydderkake.


Ja, vi hadde alltid krydderkake i fryseren! Ostekake med bringebær . Lækker opskrift på en gammeldags makronkage (tvebakkekage) med hindbær i midten. En skøn skærekage, som . Så langt fra fancy du kommer. Til ettermiddagskaffen God gammeldags krydderkake med en klatt rømme og syltet. Hun var kjøpmannsfrue og drev god gammeldags kolonialforretning i . Surmelkskake, eller krydderkake om du vil, var en klassiker på 80-tallet.


Enkel å lage av ingredienser som man som regel hadde i hus. Nest etter brownies er krydderkake hans favoritt, i tillegg til at han er en stor tilhenger av nellikfletten som også ble servert i samme anledning. Liker du både brownie og ostekake, er dette kaken for deg. Råde: Rådesuppa, trøffelkake, gammeldags lagkake.


Saftig krydderkake med sjokoladeglasur. Fagartikler spill geografi videregående skole gammeldags krydderkake langpanne. Den beste krydderkaken !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения