mandag 10. april 2017

Portrettfotograf tromsø

Her er fotografene i Tromsø som tar bilder til store anledninger. Har fotostudio i Tromsø sentrum. Jeg har et lite og koselig studio ved det gamle verftet midt i Tromsø.


Flerårig leverandør av Bedrifts. Fotograf Tromsø , Tromsø. Din fotograf i Tromsø og omegn. Som fotograf kan du jobbe i fotostudio som portrettfotograf. Du kan jobbe i reklamebransjen.


Hos meg får du bilder med personlig . Velkommen til fotografering av brudebilder, konfirmant, barnebilder, babybilder, portretter og forretningportrett. Vi gleder oss til neste utfordring. Tromsø fotoklubb inviterer til workshop med fotograf Eivind Hansen Tid: Lørdag 25.


Studio ligger på Kræmer i Tromsø , Stakkevollvegen 39. Vi fikk treff på fotograf i Tromsø. For mer info om den enkelte fotograf – trykk deg inn på hver enkelt oppføring. Her finner du mer om tjenester fototgrafen tilbyr,.


Er du ny med kamera og ønsker å lære det grunnleggende innen fotografering er dette kurset for deg. Torstein Gamst har gjennom flere sesonger reist rundt og fotografert bryllup fra nord til sør i Norge, og også i utlandet. Du lærer hvordan du jobber med kamera og . Hos oss blir du en del av et profesjonelt team med mange erfarne fotografer over hele landet. Tromsø fotograf Terje Aamodt bryllupsfoto leverer bryllupsbilder du ikke har sett maken til. Han starter med en ide, og drives av å skulle løse det som kan virke umulig.


Fra Nordmøre Museums fotosamling. Portrett av en ukjent kvinne. Pro-File studio AS fra , Troms. Han har drevet som portrettfotograf og selvstendig næringsdrivende i år.


I tiden som fotograf reiste Bernt Snorre i Nord- Troms og Vest Finnmark og rigget . En fotograf tar bilde av hendelser, natur, omgivelser eller mennesker. Det er alt fra portrettfoto , dronefilm og -bilder til live streaming, sier daglig leder Are Bessesen i iNord. Tom Benjaminsen ny leder for Troms Journalistlag. Men det er først og fremst som portrettfotograf han har satt spor etter seg. Lørdag foreviget fotograf Stina Grønbech nygifte Maria og Vegard Høiden i landemerket Lehne-småttet i Tromsø sentrum.


Hun har også deltatt på en rekke kurs i inn- og utland. Lyst til å bli fotograf ? Ta et kurs eller en utdanning innen fotografi. Søk og finn fotografkurset for deg i landets ledende kursoversikt, Kursguiden. Mangler: tromsø sigve nedredal fotosigve.


Jeg bistår også journalister som trenger fotograf til deres reportasjer. Men disse fotografene er også opptatt av mennesker. De jobber til daglig som portrettfotografer , forteller Ingerid Jordal i Varanger Workshop. Eirin-Heide-Karriere- Troms.


Meget anerkjent som landskaps- og portrettfotograf. MD Christoffer Jonsrud ved Universitetssykehuset i Tromsø. Vi lager bildeprodukter på ekte fotopapir på minutter!


Bestill på kiosk i butikken, fra nett eller vår app. Bredt utvalg av rammer, album og tilbehør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения