torsdag 20. april 2017

Brio barnesete

Veldig fint brukt barnesete fra BRIO. Egnet for barn fra til kg. Basen monteres ved hjelp av iso fix.


Ekstra hodetøtte for det lille barnet, myk polstring og en integrert solskjerm utgjør det lille ekstra. Primo tilhører også i BRIO Sing og BRIO Smile .

Vogner, Møbler, Bilstoler er fjernet fra BRIO sortimentet. Sammenlign priser på BRIO Primo (inkl. Isofix base) Bilseter.


Den populære babystolen BRIO Primo forsvant da Britax kjøpte opp merket. Det bakovervendte barnesetet Volvo Nyfødt Isofix kommer best ut i Forbrukerrapportens test denne gang,. Brio barnesete med base.


Barnas Hus selger de sikreste bilsetene til ditt barn. Anerkjente merker og testvinnere. Den passar de flesta bilar och är godkänd att.

Hva er viktigst for deg når du kjøper barnesete ? Når man har kjøpt bilstol til barnet, dukker det gjerne opp et behov for noe tilbehør. Her ser du vårt store utvalg med diverse som kan være nytting å ha til . I denne videoen viser vi deg hvordan du forenkler monteringen. Flere av disse har gjort det . Dette er fordi plast og isopor eller andre støtabsorberende materialer i setene blir sprø og mer porøse med tiden. Et barnesete bør med andre . Manual til BRIO Primo Bilbarnestole. Se og last ned PDF-filen, finn svar på ofte stilte spørsmål og les tilbakemeldinger fra brukere.


Britax Römer PRIMO BASE er en base for din Britax Römer babystol. Er det virkelig en så dårlig stol? Er barnet sikret i et korrekt montert bakovervendt barnesete er den skadereduserende effekten. Maxicosi barnesete med isofixbase - Bilstol.


Var jo snakk om dette i går, og jeg har sendt noen mailer rundt for å høre hva som blir sakt. Saken var den, for de som ikke vet, om. Test av barneseter: Forbrukerrådet advarer mot barnesete.


Stk, se bilde for størrelse.

Pondus bøker 75kr pr stk , eller alle for 200kr. Det enkle barnesetet er på rask vei ut av norske biler. Eksempel på enkelt barnesete. Illustrasjonsfoto: BRIO. Noen som har erfaring med hvordan det fungerer med barnesete i compact.


Dukken vil også være med på biltur og med dette bilsete sitter hun fint og trygt. Passer for dukker opp til cm. Typgodkännande: ECE R 44. Du bør absolutt velge att bakovervendt sete.


Barnestol til dukke i tre Vis større. Vi har testat bältesstolar. Våra tester utförs i verkligheten av såväl experter som vanliga småbarnsföräldrar.


I vårt test av bältesstolar utgår vi ifrån hur stolen är att.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения