mandag 17. april 2017

Hvor lenge kan morsmelk stå i kjøleskap

En by mellom hundrevis av øyer. Lopud er en bilfri øy, et times tid med ferje fra Dubrovnik i Kroatia. En sjarmerende og stille. Kroatia er godt kjent for seilbåtferie og øyhopping.


Greske øyer taper terreng til fordel for Kroatia. Tilbudet både for øyhopping med rutebåt, og for seilfolket, er mangfoldig.

Fordelen ved å seile i . Begynner tidlig å sjekke mulighetene, hehe). En eventyrlig båt cruise fra Split. Vi blir kjent med kroatiske Dalmatia kysten med sine maleriske . Aktiv ferie med vandring og øyhopping i Kroatia.


Pakk ut om bor reis rundt fra havn til havn og utforsk øyene til fots. Fremmøte på Sola - innsjekk med SAS direkte fly til Split - Apollo har charterseter. Mat ombord må bestilles og betales på . Her er det nesten 1 garanti for sol i .

Har vært en ny herlig dag i Kroatia. I forbindelse med en øyhoppingferie til øyene Korcula, Hvar og Brac i Adriaterhavet er det her en masse gode tips til den perfekte ferien, som . Vært på båttur der vi var innom flotte øyer rett utenfor Dubrovnik. Nydelige små fiskelandsbyer og deilige . Her kan du lese hennes blogg. Med sin store havn er Split et naturlig utgangspunkt for øyhopping og . Reisen starter og slutter i verdensarvbyen Dubrovnik. Vi utforsker øyene Mljet, Hvar og Korčula.


Etter å ha syklet gjennom historiske kystbyer og frodige grønske. Torsdag slo A-menneske til igjen og jeg spratt opp kl. Grunnen var at den kroatiske båttrafikken har slått på høsttempo, og det går ikke. Sykkelferie med øyhopping i Kroatia. Vi har ikke en gang lettet anker, men allerede føles livet litt lettere.


En kystlinje så vakker at den tar pusten fra deg, toppet med et øyrike av. Tilbring en dag med øyhopping på de pittoreske Elafitiøyene, like utenfor kysten i Dubrovnik. Len deg tilbake og slapp av ombord båten med ubegrenset drinker, . Flere spennende utflukter på . Reisen går til det fantastiske øyriket i Adriaterhavet, og til Kroatias skjærgård.


Bli med på et herlig cruise i Kroatias vakre skjærgård!

Her finnes fremdeles mye av det opprinnelige . Vi bor på båten, og ankrer opp hver dag i ny idyllisk havn. Kroatiaperler tilbyr 1-ukes cruise i Kroatias fantastiske skjærgård gjennom vår dyktige. Reiser man med barn vil imidlertid cruiset Familievennlig øyhopping i. Reis på øyhopping til Adriaterhavet og idylliske øyer i Kroatia. Vi tilbyr øyhopping kombinert med sykkelferie eller fottur og vandring. Båttrafikken er godt utbygget, noe som gjør det enkelt å dra på øyhopping i Kroatia.


Her ligger alt til rette for en aktiv ferie med likesinnede. Dra på øyhopping med sykkelen og opplev sjarmerende landsbyer og grønne enger i . Spend a day hopping around of the picturesque Elaphite Islands just off the coast of Dubrovnik. Kick back on the boat with unlimited .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения