fredag 28. april 2017

Greske jentenavn

Navn på en legendarisk helgen, martyr i Cæsarea ved forfølgelsene av Diocletian, kirke Holidays: februar. Når Du adel vi finner navnet i . Er du på jakt etter greske jentenavn ? Vi har samlet noen greske navn til jenter på denne siden. Mange greske navn har vært populære i århundrer på grunn av deres vakre uttale, etymologi og betydning. Hva med et gresk navn til datteren . Dersom du er tilhenger av greske jentenavn , burde du ikke gå glipp av denne artikkelen.


Les noen av de vakreste eksemplene og deres . Har en gutt med gresk navn og vil gjerne holde meg i samme stilen på nestemann, syns det blir litt rart med et erkenordisk navn i kombinasjon . Greske jentenavn , hvilke liker du best. Navnedebatten - Foreldreforum. Flere resultater fra forum. Det greske språket er et vakkert, komplekst språk som har gitt mange ord på mange europeiske språk. Men det er også en interessant kilde for å finne et navn for . Han legger til at det likevel finnes norrøne navn som kommer enda.


I den greske mytologien finner vi blant annet navnene Afrodite, Ares, . Noen mente Sokrates var et alt for pompøst navn til en baby og andre mente at det å oppkalle et barn etter en stor gresk filosof ville gi et stort . Gresk mytologi er en historien om helter, gudene og ritualene til de gamle grekene og danner en del av religionen i det antikke Hellas. Disse historiene har hatt . Det kan like gjerne dreie seg om navn med opphav i gresk , romersk og bibelsk bruk. Georgine (fra gresk Georg, plante oppkalt etter etternavnet Georgij).


Mens jentenavn ofte er prydblomster, er guttenavn ofte andre planter. Noen navn er virkelig gamle, men fremdeles i bruk. Vestlys bøker og barnetimer, . Aurora er jo også fra Anne Kath. Tekla Gresk , av Theókleia.


Telma Engelsk litterært navn. Esther er en latinsk skrivemåte av det greske navnet Esther ( gresk : Εσθηρ). Jason har opprinnelse i to greske navn.


Det kan være dannet av Iason (gresk Ιασων), som har opprinnelse i greske iasthai (ιασθαι), helberede. Admiralitetet sentral bygning i St. Hvilke er dine favoritt gutte- og jentenavn? Gi din stemme lenger ned i. Navn med gresk og latinsk opphav brukt i Norge: Ada Agate Karen Maren Aksel Anton Bendik Jesper Laurits Mons. Som regel kan du slippe unna med et såkalt generisk fantasy- navn , men for å virkelig signalisere hvor.


Althéa har gresk -klingende fornavn. Alle navn på planter er latinske. Etter renessansen ble det behov for nye ord og faguttrykk og disse ble ofte avledet fra latin og gresk.


Forklaring: Jentenavnet er en feminin form av Stefan, som er en variant av Steffen, som kommer fra det greske. Kanskje har du visst fra du var . Her er navneforskernes favoritter blant kongelige gutte- og jentenavn - og navnenes betydning. Av det greske ordet margarites (perle). For oss (uambisiøse?) som ikke kan så mye gresk , her er en liste over hva mange av de greske navnene betyr - komplett med dato for .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения