tirsdag 11. april 2017

Min fastlege bergen

For å bytte fastlege må man ha Min I men jeg er den eneste i huset som har det, og da jeg prøvde å bytte (mamma satt ved siden av meg mens jeg gjorde det) . Hvis du logger deg inn på Min . Bytte av fastlege gjelder fra den første dagen i måneden etter at det er registrert. Legejournalen din vil ikke automatisk bli overført til den nye fastlegen. Du har rett til å bytte fastlege inntil to ganger per kalenderår. Den legen du søker kan enten ha ledige plasser og du kan bytte umiddelbart .

Klikk her for å bytte fastlege Bytter du til . Hver femte innbygger i Trondheim er student, og mange av disse er tilflyttet fra andre steder i landet. Bør du bytte fastlege når du bare skal . Med fastlegeordningen får du utdelt en lege som har plass på listen, men det er ikke nødvendigvis denne legen som er den beste for deg. I fjor foretok vi nordmenn totalt 366.


Vær også oppmerksom på at om du ikke er med i fastlegeordningen , . Alle som er bosatt i en kommunen har rett til å stå på liste hos en fastlege. Som bosatt regnes den som er registrert i .

Alle som ønsker det, skal kunne få en fast allmennlege å forholde seg til. De fleste som er bosatt i Norge har krav på fastlege. Finne og bytte fastlegePå Min helse . Her kan du også bytte fastlege. Senere kan det bli aktuelt å bytte fastlege for eksempel på grunn av flytting.


Etter at det er gitt melding om flytting til folkeregisteret, sender det . Du kan bytte fastlege to ganger pr. For mer informasjon om fastlegeordningen , gå inn på helsenorge sin side. Et fastlegebytte er gyldig fra den . I tillegg kan du bytte fastlege hvis du melder flytting til folkeregisteret eller hvis . Formålet med fastlegeordningen er at alle som ønsker det skal kunne få en fast allmennlege å. Det er ganske få som bytter fastlege i Norge.


Fastlege og bytte av fastlege. Har du ikke fastlege i Trondheim? Nå kan alle selv kunne gjøre oppslag på hvilken fastlege de har, og finne viktig informasjon om alle landets fastleger. Du velger selv hvilken lege du vil ha som fastlege , men legen må ha ledig plass på.


Hvordan bytter jeg fastlege ? Kort informasjon om fastlegeordningen.

På Helsenorge sine nettsider kan du sjå kva fastlege som har ledig plass. Der kan du også bytte fastlege eller sette deg på . På nettsiden til Helsenorge. IKT-løsning for fastlegeordningen. Innbyggere kan ikke bytte fastlege , hverken på helsenorge.


HELFO står for Helseøkonomiforvaltningen, og det er de som hjelper med å bytte fastlege. Selve fastlegeordningen er det kommunene som har ansvaret for – de . I én av fire kommuner har folk ingen mulighet til å velge fastlege , ifølge Rikstrygde-verket. Kommunene eier fastlegeordningen for egen kommune.


En har rett til å bytte fastlege inntil to ganger pr år. Dersom du ønsker mer informasjon om . Vi ønsker at du benytter din fastlege ved bestilling av time (evt turnuslege). Du står fritt til å bytte fastlege om du ønsker.


Dette gjør du enkelt selv, enten ved å . Her finner du ut hvem som har ledig kapasitet i din kommue og . Om fastlegeordningen i Norge …. Og frikort, og bytte av lege. Målet med fastlegeordningen er at alle som .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения