tirsdag 11. april 2017

Mariusdress baby oppskrift rundfelling

Mykt og delikat bomullsgarn velegnet til baby , barn og voksne. Oppskrifter inkludert i dette heftet . Rauma Design Baby Rundfelling by Rauma Ullvarefabrikk. Embladressen er en lekker heldress for aktive småttinger.


Den har smal fasong som ikke er i veien for lek og herjing, og passer ekstra godt under ytterdresser. Dressen med i sydde ermer er strikket i baby ull på pinne 2. Jeg har brukt oppgitte mål i oppskriften , selv med tynnere garn. Garn: Drops baby merino farge og 02. Strikkes rett hele veien med rundfelling.


Mønsteret er ideell for en. Marius dress - Garnpakke. Jeg fant denne linken til en fin heldress, men linken viser kun et . Flere resultater fra forum.


Så då blei det å mikse oppskrifta på dress med oppskrifta på genser med rundfelling. Berlin bomull broderi bryllaup drikke . Gratis oppskrifter i DROPS Baby Merino. Do you want more knitting pattern suggestions?


Click here to see all patterns from Yarn Group A, where DROPS Baby. Jeg hadde ikke oppskrift i str 0-mn så den er strikket etter mål og så. Knapper er det nok det fineste, men til en så liten baby så er det mer . Størrelse (3) mnd (1) (4) år. Genser, genser med rundfelling , lue, hel dress. Tema Klassikere til baby.


Svigermor skal strikke en hel dress til jenta mi på 2år. Denne skal passe til neste vinter (3år). Mangler: mariusdress Strikk til barn - syogstrikkebutikken. Garn og mønster til Hjertenisselue . Heftet selges med ett garnnøste i valgfri type og farge.


Kjekkas-romper str 0-. A baby and toddler knitting pattern to make a colour work cardigan, the cardigan is knit in. Her har jeg strikket mariusdress i Sandnes babyull til Emilia.


Det er pickles sin oppskrift og jeg har valgt anbefalt garn fra dem (pickles merino tweed). Begynte først med Drops baby merino, men det ble alt for lite. Den ene i rundfelling , den andre med isatte ermer.


Nettbutikk for garn og broderi. Fører varer fra kjente merkevarer som Dale Garn, Du store Alpakka, Sandnes Garn, Rauma Ullvare og mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения