mandag 9. januar 2017

Småretter til nyttårsaften

Fingermat on TRINES MATBLOGG. Hovedretten til nyttårsaften er kanskje i boks allerede? Blir det en ny runde med pinnekjøtt eller lutefisk? Eller et beist av en kalkun med alt godt . Her har vi samlet de beste forretter, hovedretter og desserter.


Har du planlagt menyen til nyttårsaften ennå? Går du for tradisjonell kalkun eller har du andre planer? Vi skal feire kvelden med venner, og jeg . Purrestokk er ikke hverdagskost, men et produkt som har sin plass i matkulturen.


Bare se hva du kan lage av noe som normalt ikke brukes. Jeg er stor fan av småretter og fingermat. Jeg synes for eksempel ofte at. Husker du nyttårsaften ? Av en eller annen grunn føles det utrolig . Fire forslag til 3-rettersmenyer for nyttårsaften med forrett, hovedrett og dessert. Gode råd til komposisjon av selskapsmeny.


Skal du arrangere nyttårsaften for mange gjester hvor du ønsker enkel fingermat er tapas perfekt. Forbered kalde retter på . I mange andre land har tapas blitt en egen kokekunst der restauranter serverer forskjellige spanske småretter som til sammen blir et helt måltid. Alt om den store festen på nyttårsaften med 2oppskrifter. Menyen på nyttårsaften har alltid vært spennende og opp gjennom årene har vi prøvd forskjellige . For en tid tilbake lagde jeg fingermat til et Tara-arrangement der vinekspert, Gunnhild Bjørnsti lærte leserene om bobler i from av cava, . Uansett om du inviterer til storkalas eller om dere blir noen få gjester, bør du unne gjestene dine et skikkelig herremåltid.


Champagne og musserende passer jevnt over til det meste, men på nyttårsaften koser vi oss med lette og lekre småretter som står i stil til de . Det er fortsatt førjulstid - perfekt anledning til å invitere til enkle småretter. Ett annet alternativ på nyttårsaften og andre festlige lag kan være enkel fingermat , om dette ikke nødvendigvis er hele serveringen kan det fint . Et tapasbord med mange forskjellige småretter passer perfekt til nyttårsfesten. Her kan gjestene selv plukke og . Kalde småretter til fest FINGERMAT - piodrav.


Skal ha venner på besøk nyttårsaften. Alle spiser middag hver for seg. Her gir vi deg oppskriften på åtte smakfulle småretter. Inviter gode venner på juletapas. Vår meny inneholder en kombinasjon av japansk robatayaki, Izakaya og sushibar.


Konseptet går ut på at man bestiller flere småretter som deles ved bordet. Juletapas er deilige småretter til vennefesten, familielaget eller nyttårsaften. Denne oppskriften er superenkel og gir noe for en hver smak. BRASK er en cocktailbar hvor man kan komme innom for et glass eller to, nyte noen småretter og ha det sosialt og hyggelig. Disse restaurantene holder åpent nyttårsaften.


Nyttårsaften på Aker Brygge. På nyttårsaften lagde jeg en tapas-meny bestående av flere retter fra bloggen min i tillegg til noen nye. De rettene jeg har lagt ut. Ta bort kantene på paiformen.


Spre løyrom utover, riv over . Frem til nyttår er det fritt frem for å meske seg med havets Rolls Royce. Flere foretrekker reinkjøtt til middag på nyttårsaften. I Russland feirer men nyttår både 1. Les mer om fantastiske småretter og råvarer i verdensklasse.


Caviar, østers, trøffel, iberico, sesongens sjømat, kjøtt og . Kongresshall nyttårsaften. Drop in eller take away tlf. Dette året har gått så utrolig fort!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения