fredag 20. januar 2017

Drikkelek stafett

Drikkeleker på Aktiv i Oslo - her finner du en oversikt over forskjellige drikkeleker - beskrivelser, regler og alkoholanbefalinger for hver drikkelek. Jeg trenger forslag til forskjellige drikkeleker som dere anbefaler. På startsignalet skal første mann i stafetten løpe opp til et bor ta en ballong og blåser den opp til den sprekker. Det må naturligvis være en startstrek for lagene,.


Begge lekene ovenfor kan men hell også arrangeres som stafetter med to eller flere lag. Deltagerne deles inn i lag. Det var forresten ingen drikkelek , det var en stafett.


Det gjaldt om å løpe bort til et bort, styrte et stort glass med øl, og så løpe tilbake med . Kan ikke se at det er noen tråd om dette emne, så hvorfor ikke samle alle freaks sine beste poster og leker i en tråd? Her er en drikkelek som kan ta helt av. Man skal drikke ofte under denne sangen og det er lurt å holde seg til noe med lav prosent, med mindre . Den som har flest stemmer er lekens vinner. Leken trenger strengt tatt ikke gjøres som en stafett. Hvis det er få gjester, er det ingenting i . Denne leken er en form for stafett som egner seg for to eller flere lag.


Dog, det er jo ikke noe drikkelek eller selskapslek. ORIGINALEN: Tidligere konkurrerte BI-utvalgene kun i stafett. Drikkeleken går ut på at et utall pingpongballer blir kastet over et bord og oppi . Første deltaker løper frem til markeringen. Her skal man drikke opp ølen, forså å sette . Selskapsleker er ikke bare for barn.


Voksne kan ha mye moro med selskapsleker. Her får du tips til leker som garantert løsner opp stemningen. Mangler: drikkelek KRISE - UTDRIKNINGSLAG! Ha felles drikkeleker og stafett og lignende der alkoholen er et element i det. Gavestafett er en ypperlig selskapslek for voksne, særlig hvis gjestene har gått sammen om en gave til . Er det lurt å arrangere drikkeleker ? Det nærmer seg hockey-VM og vi har møtt de norske spillerne før de reiser til Russland for å spille om.


Seks personer i stafett på kortest mulig tid. Kvelden ble som vanlig avsluttet . Drikkelek med kort kostbesparelse kosten annerledes måter i fra enslige. Aktiviteten er veldig enkel og underholdene: Konkurransen er mellom to deltagere.


Variasjon: Som en variant kan denne også lages som stafett. Blunkeleken Plasser deltakerne parvis, slik at den ene sitter på en stol som er en del av en ring, og . Det er om å gjøre å sykle raskest. Kvarn 40km nord for Borentsberg. Herrene løper hver sin . Der var det lunsj før vi hadde stafett , som innebar ølbriller. BB blir gjerne med på en drikkelek eller fem.


Member of: Jägerbombers. Kor mange VM-gull i stafett hadde Petter Northug tatt ved utgangen av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения