tirsdag 17. januar 2017

Små norgesglass

Norgesglass hengslet lokk. Blomster, dessert og krydder for å nevne noe. En lett og luftig sommerdessert som er enkel å lage. Smaken av jordbær gjør også desserten ekstra frisk og god. Kjøkkenglass fra Porsgrunds Porselænsfabrik er tykke og solide drikkeglass som passer til .

Praktisk krukke i glass. Silikon ring som gir god tetning. Kan brukes til oppbevaring av mat. Egnet for oppvaskmaskin så vel mikro. Til jul skal vi gi bort endel mat til venner og familie.


Sopp og syltetøy fra selvplukk i skog og hage. Derfor jakter jeg etter glasskrukker med lokk, .

Blandingen passer til det meste fra pasta og ris til fisk og kjøtt. Bolletrekk til norgesglass 2-pk Disse søte bolletrekkene passer på toppen av norgesglass og andre syltetøyglass og små skåler. Bruk dem til vannkefir, spiring,.


Egner seg godt til sylting, hermetisering, fermetering og oppbevaring av mat. Photo: Museene for kystkultur og gjenreisning i Finnmark IKS. Interiør, møbler og pynt på nett. Superfornøyd med disse små norgesglassene som kan brukes til så masse. Gratis frakt over kr 200!


La deg inspirere av våre hjemmelagde adventslys og fine gavetips! Nå på våren er det mange små og store anledninger det passer å gjøre det lille ekstra ut av bordpynten. Krukke og lokk av glass.


Det er tid for både konfirmasjoner, barnedåp og bryllup. Bland alt rått og fyll det på små , reine norgesglass. Det som gjør denne ekstra go er at du blander alt rått.


Hermetisering Følg prinsippet for hermetisering. Jeg har pådratt meg kirsebær.

Hvor får man tak i slikt billig? Stemmen hennes var tilgjort munter idet hun tok fram et norgesglass med små lapper i. Dag kastet lett på hodet for å få bort luggen og stakk . Løkplanter er fine å sette i norgesglass. Narcisser, muscari og krokus hører våren og. Sett påskeblomster i små vaser på bordet.


Nydelige små krysantemum. Små og store kreative påfunn fra våre lesere som vil imponere deg stort. Visp kremfløten til krem sammen med vaniljesukker. Søkeord: Syltetøyglass, Drammensglass, Mosseglass, Christiania Glass Pris pr. Søkeresultat for: fra tennplugger til norgesglass.


Deilig vegansk julegodis til små og store, og perfekt som siste-liten-gave. Hvis du bodde i nærheten av meg kunne du fått endel små norgesglass. Del kyllingfiletene i biter , krydre dem med salt og pepper og stek dem i en varm panne . Bruk som porsjonsservering av sauser, dipper eller annet garnityr!


Disse små patensglassene er et norgesglass i miniatyr og bringer frem nostalgi og føl. LES OGSÅ: Det blir bare halvparten igjen av butikksenteret. Form små kuler og legg utover et stekebrett dekket med bakepapir. Press litt ned og pass på at det er plass .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения