fredag 6. januar 2017

Frierring hvilken hånd

På hvilken hånd skal man bære forlovelsesringer og gifteringer? Etter at mannen har gitt bort sin frierring , kan paret kjøpe seg tradisjonelle glatte ringer i gult . Frierringen , eller forlovelsesringen, bæres på venstre hånd rundt ringfingeren. Etter at man er blitt gift kan man velge å fortsatt bære den på venstre hånd eller . Mange lurer på hvilken hånd man skal bære ringen på, også her er vi så heldige at det ikke finnes noen bestemte regler man må følge.


Da har man mulighet til å prøve ringene, og se at gifteringen står fint sammen med frierringen til bruden. Hvilken hånd skal ringen på? Du må derfor ha en forlovelsesring, og du vil gjerne finne en frierring du vet hun vil sette pris på. Hvis du ønsker en enstensring som frierring , tilbyr Tesori Diamanter mange.


Skal den kanskje være på ring-fingeren på venstre hånd ? Lurer på hvilken hand forlovelsesringen skal være på? Besøk våre nettsider i dag for å se våre valgmuligheter av frierring. Dersom du er usikker på hvilken ringstørrelse som er riktig kan du ta turen. Denne ringen overrekkes når man frir og bæres på venstre hånd.


Veldig mange velger å bære ringen på høyre hånd , for så å bytte den. Nordmenn flest velger en frierring som står i stil til kjæresten, er av god . Ja lidt pinligt men, min forlovelsesring er kommet tilbage fra guldsmeden idag Men jeg ved ikke hvilken hånd den skal sidde på? Skal vi begge have en ring, hvilken finger skal ringen sidde på og hvor længe. Vi mener dog at uanset hvilket budget I har, så er det vigtigst at I vælger en ring af god kvalitet som tiltaler jer.


Hvor mange ringe, hvilken hånd og hvilken type? Kort sagt er den rigtige frier-ring , den ring, som du mener, vil få din udkårne til at stråle både. Men du har vel kanskje fått en sånn frierring ? En vakker enstens frierring fattet med en GIA sertifisert brilliant slipt.


I Norge er det tradisjonelt å ha gifteringen på høyre hånd. I flere andre land er det vanlig å ha gifteringen på venstre hånd , fordi det ble. Jenter har stort spillerom når det kommer til hvilken ring man velger å fri med. Dersom du kjøper frierringen hos Gullfunn i løpet av februar eller mars . Sikre deg den eksklusive Skjelvet Edition klokken fra Citizen. Det finnes kun 2stk av den!


Klokkene er nummerert og kommer i egen film-innpakning. Mannen kjøper en dyr(billig.?) fin ring til sin utkårede, altså en frier ring. Har forresten en stor utstående diamant på venstre hånd som jeg . Gull, sølv, diamanter, bunadssølv og klokker.


Høy kvalitet til fornuftige priser gjennom år i gullsmedbransjen. I alle andre land har de jo ringen på venstre hånd , hvorfor skal vi gjøre. Når man etterhvert gifter seg (for det er jo hele poenget med en forlovelse), flytter mange da ofte forlovelsesringen over på ringfingeren på venstre hånd , slik at .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения