mandag 5. september 2016

Nakkekoteletter gryte

Denne gryten passer til små og store fester. Nakkekoteletter er supre å tilberede i en leirgryte eller annen ildfast form med lokk. Plasser gryten i ovnen, og imens kan du gjøre noe helt annet. Det enkleste er å redusere den litt i en gryte , for deretter å smake sjysausen til med . BLW-vennlige nakkekoteletter med smeltemørt kjøtt og gommevennlige grønnsaker. Ca kg koteletter , i dag ble det svinekoteletter, men jeg foretrekker.


Velger du å bruke en dyp bolle eller gryte må du legge dette i to lag, sånn . Ha så kjøttet opp i en stor gryte (l minimum). Her har du en nydelig oppskrift på nakkekoteletter med tomatsaus og gnocchi,. Rens en paprika og skjær i små biter, tilsett paprika og tomater i biter i gryta. Gryte med kotelett i biter, krydret grønnsakssaus og råstekte poteter. I et forsøk på å tømme fryseren laget jeg forleden dag en smakfull gryte med nakkekoteletter av svin.


Svin og storfe spiser vi relativt lite av, siden . Forsøk denne varianten med deilig saus og sesongens grønnsaker. RETT I GRYTA : Første bud er å velge råvarer som passer sammen. Da er mye av suksessen sikret. Foto: METTE MØLLERVis mer . Tilsett koteletter og grønnsaker.


La putre under lokk til kjøttet er mørt og slipper . La kjøttet småkoke i tomatblandingen i ca. Del nakkekotelettene i to, strø på salt og pepper og brun dem raskt i panna. Deretter vasker, skreller og skjærer du poteter, gulrøtter, selleri og kålrot i staver,.


Brun kjøttet i litt smør eller olje. Bruk en stor kasserolle eller gryte. Denne oppskriften har jeg i boka Lettvint middag i gryte og . En pakke koteletter (ca. 4-stykker) alt etter hvor mange til bords.


Men nå har jeg lært meg å like det, og jeg må faktisk påstå at når man langsteker nakkekoteletter , blir det skikkelig mørt og godt. Fyll en kjele med vann og legg eggene i. Det skal fortsatt være hele koteletter. Etter en time-halvannen tar du kotelettene opp av gryten. La dem hvile på et fat, gjerne under . Hvitløk, sitron og timian er gode smakskombinasjoner sammen med koteletter. Svin er det kjøttslaget vi spiser mest av her til lands og kotelettene er kanskje de mest populære kjøttstykkene på grisen.


Koteletter tilberedt i folie gir en saftig smak. Prøv denne herlige varianten. Fortviler du over tørre koteletter ? Her får du restaurantkokk Kristian Hamnaberg sine beste tips for å få saftige og møre koteletter. This Pin was discovered by Hunterhome.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Hvis du er litt lei av å bare steke koteletter i stekepannen så bør du prøve deg på denne. Mye gode smaker og kotelettene smaker så godt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения