mandag 26. september 2016

Koldtbord nyttårsaften

Koldtbord er en god løsning for store og små anledninger. De beste oppskriftene finner du her. Her er forslag til et variert koldtbord.


Se mengdeberegning for hvor mye mat du trenger per person, og hva som kan lages klart på forhånd. Har du planlagt menyen til nyttårsaften ennå? Går du for tradisjonell kalkun eller har du andre planer? Vi skal feire kvelden med venner, og jeg . Vi er inne i selve høytiden for koldtbord. Helst ikke noe som er vanskelig å lage eller tar . Skal du arrangere konfirmasjon eller selskap på 17.


Senk skuldrene med TV-kokkens beste tips og oppskrifter for en vellykket festdag. Her har du noen forslag til enkel og god mat til sommerfesten, konfirmasjon, 17. Håper du finner noe som smaker! En venninne skal ha middag på nyttårsaften , og alle skal ta med noe til koldtbordet.


Jeg har ikke fått snakket med noen andre angående hva de . Hva kan jeg servere på nyttårsaften ? Flere resultater fra forum. Oppskrifter til nyttårsaften - Matoppskrift. Alt om den store festen på nyttårsaften med 2oppskrifter. Menyen på nyttårsaften har alltid vært spennende og opp gjennom årene har vi prøvd forskjellige . Vi hadde koldtbord hjemme hos oss her om dagen.


Vi blir voksne og barn i alderen 3-år. Et mini- koldtbord er fristende og flott til enhver anledning, og det meste kan gjøres klart dagen før. La deg inspirere til en hyggelig sammenkomst for store og.


La Borg Catering levere ditt koldtbord. Vi tilpasser menyen etter dine ønsker og behov samt at den kan kombineres med Sushi og Tapas dersom det er ønskelig. Og hva skal jeg i så fall ha på koldtbordet ? Jeg ville bare si tusen takk for god mat og god service i . Oslo som koldtbord , spekematbord eller osteanretninger? Ved festlige anledninger, eller når du bare vil unne deg noe ekstra godt, har vi . Alle koldtbord er mengdeberegnet med varmrett.


På nyttårsaften er jeg bedt bort, og det skal det være koldtbord. Tips til hva jeg kan ta med? Det var sent på kvelden nyttårsaften. I tillegg til det er jeg også ekspert på koldtbord.


Lyst til å prøve noe annet enn den tradisjonelle kalkunen på nyttårsaften ? KOLDTBORD spiser vi -populært for liten og stor! Uansett om du skal lage et koldtbord , fingermat, tradisjonell julemat eller en tre- retters i gourmetsjangeren, så er kvaliteten på råvaren vesentlig for et vellykket . Foretrekker du gryte eller koldtbord til konfirmasjon? Vi leverer catering på nyttårsaften. Buffet, koldtbord , tapas eller 3-retters middag.


Klikk deg inn på hjemmesiden for å se vår fine nyttårsmeny. Vi har bevilling til alle typer arrangementer, og kan holde åpen til kl. Betingelser ved bestilling av tapas, fingermat og koldtbord : Vi anretter maten på fat og i skåler klar til servering. Kunden må selv holde serveringsbestikk til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения