tirsdag 20. september 2016

Fastmaske engelsk

Sjekk heklefastheten ved å hekle en prøvelapp. Legg tråden rundt nålen. Stikk nålen gjennom masken du skal hekle , gjør et kast rundt.


Klut nummer to har jeg heklet i ensfarget garn fra Søstrene Grene. Nå fortsetter du å hekle halvstaver så lang som du vil ha lua, før du . Du skal nå hekle kroppen på uglen i en kontrastfarge. En halvstav i neste maske. Fortsett med å hekle to . Det hekles rundt med staver og halvstaver. Første stav på omgangen består av luftmasker, første halvstav på omgangen består av luftmasker.


Hekle tre luftmasker = en halvstav. Kuvertveis er dagens nyor og brukes om heklede blåveis og. Hst-kl = halvstav -klase, hekle det antall hst i samme m som står foran hst-kl, f. Her gir vi deg en kort innføring på hvordan du kan hekle og samt.


Fra dette fant jeg ut at lua var heklet i halvstaver , og på den lokale strikkebutikken min fikk jeg kjøpt garn som kunne passe i tykkelse og farge. Luftmaskeraden hekles sammen til en ring med kjedemaske. Nå skal du hekle halvstav i hver halvstav videre resten av lua. Hent garnet om nålen, stikk nålen gjennom den neste maske, hent garnet om nålen og trekk tilbake = løkker på nålen, stikk nålen . Stort tre: Rad 1: Begynn med luftmasker (lm), avslutt med ekstra lm.


Omgang 1: luftmasker og deretter hekle halvstaver i hver maske. FORKORTELSER: lm = luftmaske(r) lmb = kjm = luftmaskebue(r) kjedemaske(r) fm = fastmaske(r) hst = halvstav (er) st = stav(er) f-st = forlenget stav(er) dbst . Hver runde hekles med havstav og avsluttes med kjedemaske. Fotografi av en katt som ligger. Her ligger mange opplæringsvideoer for deg som ønsker å lære å strikke og hekle.


Vi har også spennende garn og snart 1gratis oppskrifter. Hvordan hekle halvstav (halv-st) Her har vi først heklet en luftmaskerad. Du starter med å hekle halvstaver i den 3. Hvis du vil, kan du hekle luftmasker og hekle fastmasker i disse. Resten av lua skal hekles i halvstaver. Hver omgang startes med luftmasker = halvstav.


Tøflene er heklet med halvstaver. Oppskrift på heklede tøfler: (voksen dame størrelse, juster til mindre masker for barn). Idag vil jeg dele oppskriften på en Gartnerhatt jeg har heklet. Möblerna är utsmyckade med en halvstav runt bordsarg och dörrblad . I denne runden skal det økes i annenhver maske. Jeg er år, har samboer og to sønner.


Glad i det meste av håndarbeide. Er ikke flink i noe, men jeg liker å prøve alt :o)). Ettersom jeg har begynt å hekle en del fra engelske oppskrifter så tenkte jeg å ha en oversikt over. Derfor har vi samlet en del filmsnutter som viser hvordan man skal hekle og.


Halvstav : På denne måten hekler du halvstaver. Kvar omgang startar med luftmasker som erstattar 1. OL-lue: Du kan hekle din. Med ny farge hekler du luftmaske, halvstav i neste maske to ganger, halvstaver i neste maske.


Her er en grei opplæringsvideo dersom du er usikker på hvordan du hekler halvstaver. Jeg synes luen ble fin, og ungene er strålende fornøyde .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения