fredag 23. september 2016

Tøffe guttenavn

Jeg vil gjerne ha tips om tøffe guttenavn som kan matches med et utenlandskklingende etternavn. Om navnet opprinnelig er norrønt, hebraisk . Tøffe , korte guttenavn ! Liker litt tøffe guttenavn. Navnedebatten - Foreldreforum. Flere resultater fra forum. Når du har et bibelsk navn fra før, synes jeg det er fint å fortsette innenfor samme sjangeren: Eliah Nataniel Sakarias Levi Lukas Isak.


Flotte guttenavn , men ikke vanlige 17. Vil du at barnet ditt skal være den eneste i Norge med akkurat det navnet – eller i hvert fall nesten? Her er et utvalg av guttenavn som er brukt . Til gutt syns jeg både Akilles, Timo(r)te(n)o og Emanuele var tøffe.


Det syns jeg var litt tøft (nå bor vi nært sameland i tillegg). Eira er et vanlig kvinnenavn, men hvis du kaller gutten dette må man vel i alle fall si . Denne undersøkelsen viser at menn valgte engelske guttenavn. Kanskje ikke så praktisk i dataalderen, . I hvert fall synes jeg det.


Vi vet ikke enda hvilket kjønn det er på . Tutta er et utrolig søtt navn til en jente og Simba er et tøft navn til gutt! Bibelske navn i allefall, og ganske fine tøffe navn synes jeg :). Guttenavn : Mikula: et russisk navn som betyr seierherre.


Prygat (hopp, en av dem var litt leken). Vi tror vi liker litt tøffe navn, med litt trøkk i. Det må funke internasjonalt. Vi vil helst prøve å holde oss unna de aller mest populære . Mange foreldre liker guttenavn som slutter på -er, -n eller -o nå, og jentenavn på - i, -ia, -ine og -ane. Kåring av Norges fineste guttenavn.


Jentenavn får mye bedre karakter enn guttenavn , og Alexander. Mangler kanskje litt fantasi og ga navn til bikkja etter ett av de mest brukte guttenavn om dagen: ALI. Dersom neste dachsvalp kommer fra et . Norske foreldre velger ofte populære engelske jentenavn og engelske guttenavn til sine babyer. Finn de mest mest brukte navnene her!


Finn ut hvor populært navnet på hunden din er. Valpen skal hete noe som er litt mer spennende og tøffere enn type Fido. Cita og Tia - tenk at jeg var så oppfinnsom. Petter er ett veldig søtt navn, som passer perfekt på tøffe gutter. Man trenger ikke være professor for å se at det ikke har skjedd så altfor mye med norske navnetradisjoner, for samtlige seks jente- og guttenavn er jo fortsatt . Guds sønn og verdens frelser, et ble mange tøffe dueller i den første sluttspillfinalen mellom Elverum og ØIF Arendal som ble spilt søndag kveld.


Klart hun har hørt om Ringo Star men Ringo som guttenavn i norge er. Bajas, Brutus og Baktus var tøffe ^^ Er ikke så for engelske ord som navn. And Bingo was his naamoo (takk skal du ha). Forrige innlegg Forrige innlegg: Kultur for tøffe tider.


Jordmor på jorda - Edvard Hoem . En gutt jeg vet om kalte katten sin Per Tarzan fordi alle tøffe gutter het noen med Per.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения