torsdag 28. juli 2016

Sjokolademuffins tine

Her kjem ei oppskrift på ein italiensk rett, der fyllet blir blanda direkte i eggemassen. Husk og bruk et muffins stekebrett. Spinat omelett eller egg med spinat er en veldig sunn og næringsrik kombinasjon.


Det gir mye vitamin A, folsyre (rensing av arteriene), fiber og protein. Trenger du en ide til god helgemat?

Da foreslår jeg en pai, hvor du selv bestemmer hva du vil fylle den med. Grønnsaker, kjøtt eller en blanding . Kyllingsuppe: 6- Tyrkisk kyllingsuppe, serveres med brød til. Omelett er enkel, rask og sunn hverdagsmat. Linsesuppe: 6- Tradisjonell tyrkisk linsesuppe, serveres med brød til. Frittata er en italiensk omelett.


Wenche serverer med hjemmelagde, grove rundstykker.

En god lunsj som kan varieres, slik at den både passer til deg som trener mye og til deg som trener lite. Bare fantasien setter grenser for hva du kan ha i når du skal steke omelett i ovnen. Her blir du glad og mett i en fei. Her lager jeg en stor og tykk omelett med spinat og purre. Jeg lager den i en liten stekepanne som tåler å bli satt i stekeovnen.


En herlig omelett med hvitløk, paprika, kokte poteter og spinat. Her er en vegetarisk utgave, som smaker fantastisk sammen med en sprø salat. Fyldig og mettende omelett , med philadelphiafyll og crispy ostepanering.


Dette er første gang jeg lager ostepanert omelett , inspirert av den svenske . Power- grønnsaken spinat er full av vitaminer og annet godt som kroppen blir glad for. Serveres sammen med agurkstaver - perfekt til matpakken! Legg fisken, persille, tomater og soya over omeletten og brett den sammen.


Belgisk omelett med sopp. Jeg er den første til å innrømme at omelett går igjen på menyen, både til frokost, lunsj og middag. Tross alt har jeg ikke alltid tid til å lage . Denne omeletten går det veldig raskt å lage, og så er den næringsrik med både egg og ost.

Nydelig sunn omelett som passer perfekt som lunsj eller etter trening. Tilsett hakket hvitløk og til slutt dampet spinat. Spinat mit Ei - ein schnelles gesundes Gericht - Eiergericht - canans-rezepte. Bland smuldret fetaost i . Dagens innlegg er en sunn frokost spekket med gode næringstoffer som . Tortilla de patatas” er en nydelig tapasrett og lett å lage uten egg.


Her har vi i litt spinat for ekstra god smak og bra næring. La omeletten stivne litt før du tar på spinat , sinke og tubeost på eine halvdelen. Avokado – Salt og pepper. Slik gjør du: Kakk tre egg i en bolle og pisk dem sammen med melken. Vil du ha forslag til en varmrett som kan lages ferdig på minutt?


Her er den fylt med spinat , parmesan og et lite dryss . Eier und Milch in einer Rührschüssel verquirlen. Mit Salz und Pfeffer würzen. En rask, sunn og saftig omelett laget på 1-2-3! Rask og enkel spansk spinatomelett med løk, egg, parmesan og pepper. Perfekt hvis du er på jakt etter en.


Oppskrfiten finner du her på bloggen min Mat på . Geïnspireerd door dit idee? Meer ideeën uit dezelfde verzameling zoeken. Möchten Sie selbst eine typisch japanische Lunchbox zusammenstellen?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения