mandag 18. juli 2016

Laks middag

Fiskepinner av laks med kålsalat. Laksepakke med grønnsaker. Den røde fisken er nydelig både rå, stekt, ovnsbakt, røkt og gravet.


Spis den som filet, i fiskesuppe, som burger, . Stekt laks med søtpotetmos og.

Det er uendelig mange måter å servere laksen på. Prøv å grille laksen i en . Under finner du mange spennende varianter av oppskrifter på middag med laks. Bak laksefilet i ovnen sammen med rotgrønnsaker, skjær den i firkanter og ha . Her finner du oppskrifter av SALMA laks til alle anledninger, og gode tips til.


Krydre med salt og pepper. Stek kyllingfilet i biter og server det i stedet for laksen ! Sil vekk vannet fra pastaen og .

Nye ideer til laks til middag. Heilstekt laks med dill- og purreløksaus. Ukemeny: Sunn og god middag med torsk og laks. Noen uker ønsker vi litt lettere mat på bordet.


Tre typer tilbehør til laks. Her er tre supergode middagstips . Foto: Julie Ilona Balas. Oppskrift på laks med pasta og grønnsaker i ostesaus til personer. Kok potetene i rikelig vann til de er møre, cirka minutter. Bak laksen i ovnen sammen med en ferdig hvitvissaus og server med kokte poteter og grønnsaker.


Enkel og smakfull middag som passer både til hverdag og. For noen uker siden kom Toro ut med en ny type pasta som er laget av . Snart har du en god middag med pasta og laks etter Lise Finckenhagens oppskrift. Fargerike rispapirruller med laks.


Sushi-salat med laks og edamamebønner. Endelig litt asiatisk til middag , som ikke er avansert og som kan .

Kjøp Ovnsbakt laks med potet og agurksalat og resten av ukeshandelen med ett klikk! En klassisk fiskemiddag servert med en saftig agurksalat . Få ny inspirasjon, og bruk de vanlige middagsråvarene i nye retter som familien vil elske. Pasta med laks er raskt, enkelt og godt!


Denne middagen tar ikke lenger tid å lage enn det tar å koke pasta. Helt perfekt i en travel hverdag. Sommerlig oppskrift på grillet laks og asparges. Skinnstekt laks med urtemajones - Godt.


I dette innlegget finner du mine aller beste oppskrifter med laks. Rettene er varierte og du vil finne retter som passer til middag , lunsj og som . Smaker fortreffelig med mango- og avocadosalsa, rømme, ris og grønnsaker. Asiatisk inspirert laks.


Helsemyndighetene anbefaler mer fisk i kostholdet. Helsedirektoratet anbefaler i dag å spise fisk til middag to til tre ganger per uke. Dagens Middag Fredag 05. Vi lager små porsjoner for dåkk som e. Noen ganger (ganske ofte) så skal jeg ærlig innrømme at middagsplanene ikke er ferdig planlagt når mandagen er her. Men vi hadde laks i fryseren.


Stek laksen 1-minutter på hver side (avhengig av tykkelse). Andebryst med sprø svor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения