fredag 29. juli 2016

Kløe i huden kreft

Risikoen er størst når man starter i ung alder og tar solarium ofte. Les om hvordan du kan unngå pigmentflekker. Søndag ble det innført 18-års aldersgrense for å ta solarium i Norge.


Brun og Blid jobber nå med å planlegge hvordan de skal angripe . Soling og solarium kan være farlig, og dersom man velger å ta sjansen er.

Dette bør du vite før du tar solarium. Hvordan ser huden din ut noen timer etter soling? De gir deg sine mest originale sparetips. Nå har de funnet ut hvordan de kan få . Du kjenner deg kanskje igjen: Ferien i sydlige strøk står for tur, og selv om du gleder deg til å få sol på kroppen er du litt urolig for hvordan den . Derfor blir huden brun, men i mindre grad herdet når du tar sol.


Produktet har en unik sammensetning og gir maksimal effekt i solarium og ved naturlig . Da hun var år begynte Camilla Risøy Hegrestad (18) å sole seg i solarium.

I dag tar hun sol to ganger i uken, opptil minutter hver gang. Vær varsom og forsiktig når du tar deg til øynene, ikke plukk på vippene og gnikk. Da dette kan forårsake en. Ikke ta solarium rett etter din vippetime.


Etter årets solfattige sommer bør flere ta solarium eller dra på Syden-ferie. Johan Moan gjort mange studier av hvordan D-vitamin dannes. For fire år siden ble det innført års aldersgrense på norske solarier.


Hvor ofte skal jeg ta solarium for å få skikkelig farge? Ved inntak kan dette føre til en brunere hud når kroppen utsettes for sollys, både ved bruk av solarium og vanlig sol. Hvor lang tid tar det for betakaroten å fungere? Ta maksimalt runder med solarium i året, og ikke mer enn.


De første timene etter påsetting skal man ikke svømme, ta solarium eller badstue. Statens strålevern fraråder de som likevel velger å bruke solarium å sole. Behov for D-vitamin er derfor ikke et godt argument for å ta solarium , og . Til tidligere du starter, til oftere tar du solarium.


Solarium gir økt risiko for hudkreft, og risikoen øker jo mer folk tar det. Nå skal de ta solariet fra vinterbleke nordmenn.

Rapporten drøfter forskjellige problemstillinger knyttet til godkjenning av alternative rørtyper uten å ta stilling til hvordan dette måleteknisk ag. Solarium er ikke skadelig for fosteret, men du risikerer skjoldete brunfarge og varige pigmentflekker. Dei under får ikkje ta sol, dei over gløymer å ta med bank-id og nokon. Før du tar i bruk solarium må du altså no registrere deg med på . OT-baren: Har aldri prøvd solarium før, men har lyst til å være litt brun denne sommeren, til en . Før jeg startet dette innlegget vil jeg fortelle – siden jeg vet hvordan folk. Det er ikke skadelig å ta solarium – så lenge det er sommer her i . Innholdet i heftet kan også være av.


Les også: Man kan bli avhengig av å ta sol. Er det lurt å ta solarium før en sydentur? Vi har gjort det vi er pålagt, nemlig å informere om at det er forbudt for alle under år å ta solarium etter 1. Men i praksis har vi ingen .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения