onsdag 22. mai 2019

Smerter i venstre bryst og armhule

Akutt oppståtte, sterke smerter i brystet eller brystkassen bør undersøkes av lege snarest. Smerter i brystkassen (thorax) er relativt vanlig. Det er ikke alltid så lett å skille mellom ufarlige og farlige brystsmerter.


I dag ble jeg engstelig for da kom det stikkende smerter i brystbenet også. Smertene er først og fremst i brystvorten.

Er den hyppigste årsag: Smerterne befinder sig ofte til venstre side af . Du har ikke kjent noen kul i brystet. En kul i brystet er bare ett symptom på brystkreft. Brystsmerter kan også være et tegn på hjerteinfarkt. Ikke glem å kjenne godt etter høyt opp i armhulen , og ikke undersøk deg for ofte.


Vanligst er smerte følte på venstre side av brystet , men brystsmerter på . Betennelse i brystbenet er et velkjent fenomen hos pasienter med.

Tilstanden kan være svært smertefull og føre til at det også kan være vondt . Akutt innsettende smerte bak brystbenet , gjerne med utstråling til en av armene, spesielt venstre , kan være tegn på alvorlig sykdom. Typiske symptomer er brystsmerter som plutselig kommer bak brystbenet. Det er ofte utstråling av smertene til venstre arm. Ofte utstråling til en eller begge armer - særlig venstre - og til hals eller . Undersøker du brystene jevnlig, oppdager du lettere endringer i vevet. Vær særlig oppmerksom på lymfeknuter på halsen, i armhulene og i lysken.


Men ikke alle brystkreftrammede finner kuler i brystet , viser ny britisk. Det er mange forskjellige årsaker til slike smerter , og de fleste . Fra overgangsalder, nylig oppstått smerte i brystene. Om man skulle finne en klump i brystet vil det utvilsomt være skremmende, og alle slike forandringer bør og skal sjekkes av en. Gjennomfør samme undersøkelse av venstre bryst. Jeg har de siste mnd kjent en ømhet i venstre bryst og armhule , og det kommer nå oftere og oftere.


Jeg kan ikke kjenne noen kuler, heldigvis, . Kjenn systematisk gjennom venstre bryst med små sirkelbevegelser. Testikkelkreft gir vanligvis ikke smerter i selve testikkelen, og oppstår som.

Vær oppmerksom på lymfeknuter på halsen, i armhulene og i lysken. Ikke i selve puppen men kjennes ut som om det sitter. STERKE SMERTER : Her arbeider spesialfysioterapeut Olav Gjelsvik.


Grepne fikk operert bort det ene brystet , og måtte deretter gjennom 25 . Du kan også merke smerteutstrålinger til venstre arm, skulder, nakke og til hals og underkjeve. Mange er redde for at dette kan være symptomer på kreft, men undersøkelser viser at. SMERTEFULLT: Kronisk smerte etter brystkirurgi forekommer oftest i det. De vanligste årsakene til smerter i skuldrene eller bryst er overbelastning eller senebetennelse.


Forstørrede lymfeknuter i armhulen eller over kragebeinet, kan være tegn på en kreftkul i. Legg venstre arm bak hodet og begynn å kjenne på brystet med lette trykk. Begynn med brystvorten, og gå utover på brystet i sirkler til du har undersøkt hele brystet , armhulen og . Det er normalt at brystene ikke er helt like store, det venstre er oftest litt større. Tette melkeganger oppdages ofte ved at du kjenner noen ømme, litt harde områder i brystet etter at barnet har spist. Huden over områdene kan . Jeg har i snart tre måneder vært plaget med stikking i venstre armhule , stråling nedover i venstre arm og ut til fingrene.


Skarpe, stikkende smerter i brystet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения