fredag 17. mai 2019

Gulrotkake krem

Her har du oppskriften på en enkel, stor og DEILIG gulrotkake dekket. Beste gulrotkaka vi også har smakt, spesielt kremen gjør denne kaka til . Gulrotkake er alltid populært, og denne varianten er det veldig. Synes smør i kremen er veldig kvalmt og synes kaken er bedre uten smør.


Saftig gulrotkake med massevis av deilig ostekrem er alltid populært. På denne kaken har jeg brukt en fluffy ostekrem med en frisk smak av lime som egner seg .

En bolle med kremost-glasur i kjøleskapet gjorde at jeg i dag satte i gang å bake en liten gulrotkake. Ja, jeg skriver liten, for det er ikke den . Er det kanskje din tur til å ta med kake på jobben? Kaken er saftig og helt nydelig i smak. Kremen er farlig god Lang holdbarhet i kjøleskap. Oppskrift på gulrotkake i rund form.


Nydelig og saftig gulrotkake med et utrolig godt lokk av kremost. Her skal det vanskelig la seg gjøre å bare spise ett stykke. Pisk kremost, smør og melis med håndmikser eller i hurtigmikser til du får en glatt krem med smørbar.

Bruk en stavmikser til å mikse alt godt sammen til du får en fløyelsmyk krem. Denne oppskriften har jeg fått fra min gode kollega, Guro, som hadde bakt denne kaken da jeg kom på kontoret for å vise frem Mathias for . Krydret og saftig gulrotkake - himmelsk god! Rør osten til en glatt krem sammen med melis og frø fra vanilje. Mange synes at den saftigste og beste kaken er gulrotkake.


Revne gulrøtter gjør denne kaken ekstra saftig. Bak to, og putt i fryseren, så har du til . Man kan også bytte ut egg med ekstra bakepulver, slik at den blir helt vegansk. Denne gulrotkaken er saftig og god med deilig krem. Den passer til en hver anledning, store og små.


Denne er så saftig og god at ein ikkje skulle trudd den . Så hvis det frister med saftig gulrotkake med en fløyelsmyk krem som smelter i munnen: Her forklarer Fredrik steg for steg oppskriften på den . Jeg liker å servere den i små biter, da får man en helt perfekt blanding av krem , bær og kake og man kan spise akkurat så mange eller så få . En god kake å arbeide med er Tove Strömsholms gulrotkake. En saftig, god og holdbar gulrotkake. Visp smør, vaniljesukker, melis og kremost til en jevn krem.


Ja visst, prøv denne deilige gulrotkaken. Denne saftige gulrotkaken med fyldig og myk ostekremglasur er en vinner enten det er til bursdag, morsdag eller helgekosen. Revet sitronskall i glasuren og .

En go saftig og smakfull gulrotkake med gode krydderier og masse gulrot. Toppet med kremostkrem, søtet gulrot og revet sitronskall. Husk et sjenerlst lag med krem mellom og på toppen av kakene. KreKremen lager du ved . Med fullkorn og litt mindre sukker og ostekrem er denne gulrotkaken ett litt. Skiver av rullekake med krem og aprikos.


Jeg elsker gulrotkake , og denne gulrotkake er bare helt fantastisk I smak, Jeg har tilsatt litt sitronsaft og sitronskall I røre, for en frisk smak, men . Dere som har spist eller lagd mye gulrotkake opp gjennom har sikkert sett at gulrot-bitene blir . Da er det bare å nyte gulrotkake med god samvittighet Tenk at en kake med en grønnsak kan være så god. Lag den gjerne i to små springformer og del hver kakebunn i to, så får man en fin og høy kake med tre lag krem ! Dette er den aller beste gulrotkaka som finnes, det sier i hvert fall mine barn. Vi liker mye krem på denne kaka.


Tenkte muligens heller å lage krem bare av havrekremfløte :) SvarSlett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения