onsdag 17. april 2019

Spansk jentenavn

En gravid på forumet ønsket tips til hva hun kunne kalle datteren. Danny Carlos Daniel Jean-Paul Jeremy Anthony Luis Andrik Alejandro Jasiel Derian David Evan Hans Andrew Isai Diego Fernando Jorge Haziel Jose Juan . Trenger litt hjelp til å finne ett fint spansk jentenavn. Eneste forslaget jeg får av mine venner er Maria, men det synes jeg er kjedelig. Flere resultater fra forum.


Navnedebatten - Foreldreforum. Rapporten viser også at Antonio og Maria del Carmen er de vanligste navnene i Spania. På listen over jentenavn er . Er du på jakt etter spanske jentenavn ? Vi har samlet noen spanske navn til jenter på denne siden.


Et eksempel er korte jentenavn som slutter på -a, som Linnea og Maja. Spanske navn blir stadig mer populære, så vi har samlet en liste over navn for gutter som du kan vurdere når du tenker på å navngi din fremtidige sønn. Alle de typene navn som er omtalt ovenfor, kommer igjen nå.


I tillegg kommer det nye. Andre spanske navn jeg synes fungerer dårlig på norsk (uavhengig av familiens tilknytning til spansktalende land): Inez, Ximena, Blanca, Jorge . Lister fra Spanish Statistical Office. Selv om de fleste som bor i Peru er urfolk eller etterkommere av urfolk, er spanske navn mest populært.


Akkurat som i Norge blir foreldrene påvirket av filmer, . Bella Spansk og italiensk kortform av Isabella. Benny Engelsk kortform til flere navn , for eksempel Benedikte. Laget etter en original familieresept, inspirert etter de gamle Spanske Landhandlerne kalt Colmado, hvor Lola (et vanlig Spansk jentenavn ) laget sin . Noen forskjeller er det jo, og en del navn kan nok slite med å få fotfeste i Norge på grunn.


Jentenavn som er fine på spansk , engelsk og norsk. Dersom du blir født inn i en spansk familie får du dermed din farfars og morfars navn. Ta som eksempel navnet Mario Salas López.


Du kan også lete alfabetisk blant navnene og kanskje finne et spansk navn som ligner på. Hvilke jentenavn er fine både på norsk, engelsk og spansk ? Les om spanske jenter, utseende, møtesteder, skjønnhet, populære navn og kjennetegn. Hello, I am Bår får en helt annen betydning når man sier det på engelsk. Hvor viktig er det egentlig at et navn også fungerer i utlandet?


Det er et gammeldags jentenavn , sier en spansk professor ved. Alejo, Spansk form av Alexander forsvarer menneskeheten. Popularisert som en gutts navn etter den amerikanske nasjonalsangen . Hvorfra de fikk sitt navn , castaña, som er det spanske ordet for kastanjer.


Håper ikke jenta skal til Spania eller Latin-Amerika. Chevrolet hadde en gang en bil. På spansk betyr Nova går ikke eller funker ikke. Bibelske navn er populære i mange land nå, slik som Markus og Andreas hos. En vanlig jøde på Jesu tid hadde kun ett navn , av og til supplert med et patronymikon eller.


Det er jo slik at det som kan være et tilforlatelig og godt navn ett sted i. No va rett og slett betyr Det går ikke på spansk. Tolkien brukte fascinasjonen for navn aktivt i sitt forfatterskap. En forbindelse til den spanske byen Bilbao som var berømt for sin . Mest populære spanske etternavn ( navn , Spania ). Venezuela var en del av det spanske koloniriket, ble proklamert. Vil du et spesielt navn til hunden din? Se om du finner et nytt favorittnavn!


Mangler det et hundenavn?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения