fredag 19. april 2019

Lektor lønn 2019

Minstelønnstabell i KS per 1. Det er nå du må forhandle opp lønna di ! Til en viss grad gir altså dette lønnssystemet høyere lønn for høyere kompetanse. Husk at du kan forhandle lønn ved tilsetting i ny stilling. Utdanningsforbundet du kan kontakte ved spørsmål om lønn og . Lønnstabellen for hovedtariffavtalen i KS viser minste garantilønn i stillingene,. Garantilønn og lønnstillegg for ansiennitet pr.


Lektor og Stillinger med krav om. En lektor er en lærer med mastergrad fra universitet eller høgskole. Som lektor skal du legge til rette for læring, utvikling og gode holdninger hos barn og unge.


Denne siden er sist oppdatert 22. Han mener lønna må opp for å beholde de gode lærerne i norsk skole. I denne tabellen kan du se garantilønn. Se under adjunkt og lektor for lønn til grunnskolelærer og lektor.


Du ser også at hvis du tar tilleggsutdanning (ett år), øker . Lønns - og stillingsoversikten gjelder ved lønnsplassering av nye ansatte, og som. Her kan du sjekke lønna di. Hvor mye er det vanlig å tjene i ditt yrke?


Her er en oversikt over gjennomsnittlig månedslønn i nærmere . Det betyr at en lærervikar i en privat skole også har rett til timelønn etter denne formelen. Sjekk snittlønnen i din næring her. Som lektor i språkfag vil du kunne kombinere din interesse for språk, litteratur og.


Og hvor mye kan du regne med å gå opp i lønn hvis du får opprykk til professor? Timesatsen som gjelder fra 1. Her får du en stor oversikt om blant annet lønn og frynsegoder, økonomi,. Noen kriterier for å bli engasjert på pensjonistlønn må være oppfylt:.


I ramma ligger det også en ekstra økning i minstelønnstillegget. Den nye lønna får virkning fra og med 1. Undervisningspersonale spenner fra morsmålslærere til lektorer med. Spennet fra lavest til høyest lønn for faglærte lærere er altså vel . FERIEPENGEGRUNNLAGET: Dette tallet på lønnslippen din for. Læreryrket har tapt status, lærere får lavere lønn og har dårligere. With har sett på lønna til lærere med praktisk-pedagogisk utdanning (PPU), . De fleste skole rådgivning jobber krever en mastergra men en bachelorgrad og sertifisering er tilstrekkelig for grunnskole og videregående opplæring i mange . Verktøy og oversikter - lønn , ansiennitet, kompetanse og tillegg.


Vi kalkulerer hvor mye lønnen din blir på, etter skatt i hvilken som helst region. Finn ut nettolønnen din for hvilken som helst lønn. Vi i Tekna Skole jobber for økt kvalitet i utdanningen, med lønns - og. Vårt strålende univers, 19.


Sist oppdatert: 06:4 3. Lærerne hadde fast stilling, relativt god lønn og stor frihet under ansvar. Norsk skole mangler kvalifiserte lærere. Akademikerne jobber for at kompetanse og resultater belønnes i langt større grad enn i dag. Vi kjemper for et system med kollektiv lokal lønnsdannelse, der lønn kan . De fleste har en formening om hva de bør ha i lønn , og mange har nok sammenlignet seg med kolleger eller ansatte i andre yrker for å se om . Løn – pedagogisk personale. Kurs i HMS, risikovurdering og ansvar.


Utenlandslektorene er viktige formidlere av norsk språk og kultur, og er ansatt i stillingen i minst ett år. Ettersom full lønn i utlandet ofte er lavere enn lønn i Norge, gir Diku et kompensasjonstillegg etter faste satser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения