mandag 11. mars 2019

Prikker i halsen

Halsbetennelse er vanlig ved forkjølelse, og skyldes virus eller bakterier. Pasienten kan føle seg slapp, ha sår hals og ubehag ved svelging. Hos noen oppstår utslett i slimhinnen i bakre del av svelget noen timer til et døgn senere.


Trøske kjennetegnes av små hvite eller røde flekker på slimhinnene i munnen og i svelget. Den er forårsaket av en sopp som heter Candida. Forrige uke begynte jeg å få ganske vondt i halsen. Men kreft er uansett usannsynlig.


Det mest vanlige å ha, ved slim og prikker i halsen , er halsbetennelse. Og du er for ung til å være i risikogruppen for halskreft. Symptomene som oppstår ved en halsbetennelse er smerter langt bak i halsen som blir verre ved svelging.


Halsen kan være rø eller ha hvite flekker bak i . Ved undersøgelse er mandlerne inde i halsen (tonsillerne) hævede og røde, ofte er der også hvide belægninger eller hvide prikker på . Men i noen tilfeller er det viktig å oppsøke lege og få behandling. Første gang jeg oppdaget flekken, hadde jeg hatt vondt i halsen et par uker (er ofte plaget med sår hals , men har aldri hatt halsbetennelse el.l), . Karakteristisk for sykdommen er en von sår hals og smerter når man svelger. Når sykdommen skyldes bakterier kan den behandles med antibiotika hvis . Barn under år får sjelden . Hvis du i perioder er hes eller kjenner at det klør i halsen og ganen, kan det være et tegn på at du er allergisk. Kløe og hevelse i munn og svelg . Prikkene er intenst røde, og flyter etter hvert sammen. Man tenker gjerne på en kjønnssykdom som en flau diagnose i underlivet.


Det ikke alle vet er at flere kjønnssykdommer også smitter til . Kviselignende flekker, røde prikker , store flekker eller knapt synlige. Men det kan også spre seg til halsen og armene, og noen ganger til bena . Er huden tørr og irritert og kjenner du kløen? Les mer om gode råd og forebyggende tips for en lettere hverdag med e. Vondt og hvite prikker på den ene mandelen. Jeg hadde sår hals for noen uker siden, men har vært ganske frisk etter det. Sykepleieren jeg snakket med viste ikke hva dette var, men i samråd med en lege ( over tlf) . Petekkier er røde prikker på huden som ikke lar seg fjerne når du trykker på dem.


Co`couture skjerf, rødt skjerf med prikker og munn! Stilig lite skjerf i sateng. Det har hvite prikker og røde lepper som mønster!


Små hudfliker (skin tags) kan dukke opp på brystene, i armhulene, på halsen eller nakken under svangerskapet. Disse er ikke farlige, men vil ikke forsvinne etter . Jeg er sprayen som hjelper din såre hals, og sammen skal vi klare dette! Hvis plagene blir større eller du får hvite prikker i halsen , må du oppsøke lege . Last ned denne siden i pdf- versjon her. Andre tåler fiskeslag som laks, ørret, makrell og . Mange tror de hvite flekkene i huden skyldes pigmentforandringer. Men som oftest er det noe ganske annet.


Plutselig har barnet prikker , feber eller magebesvær. Skarlagensfeber begynner ofte med feber, vondt i halsen , hodepine og oppkast.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения