onsdag 27. mars 2019

Første kull på katt

Den første indikatoren kan være at løpetiden hennes stanser opp. Så kan hun få sitt første kull ved ca. Dersom det er en eller to spesielt fine . Det tapper en hunnkatt for krefter å ha mange kull hvert år.


Kanskje gøy, aldri enkelt. Det første tegnet på at en katt er drektig kommer omlag tre uker inn i drektigheten.

To kull i året er vanlig. Hannkatter kan gå langt for å. Sørg for å få katten ID- merket før den slippes ut første gangen. Anbefalt alder for første kull er før de fyller to, og uansett ikke noe senere enn sju år. Kattens orienteringsevne . Min erfaring er at katter som har nådd senioralder ofte får . De fleste katter er flinke til å føde ungene sine, og mange klarer seg meget godt på.


De første veene kan merkes som trekninger i bakbena og at pelsen på . En litt over gjennomsnittlig løssluppen hunnkatt kan få et kull hvor ungene.

Når hunnkatten parer seg på nytt, kanskje noen timer etter første. Enkelte raser får ofte mindre kull , hva slags katt har du? En langhåret katt røyter mye i perioder og lager ekstra arbeid både i. Mentorer kommer i alle former og størrelser: å utvikle et godt vennskap er første steg. Merk deg at den første løpetiden hos en hunnkatt som regel er svært.


Avlshunner En hunnkatt må ikke ha mer enn tre kull i løpet av tjuefire måneder med mindre en. Førstegangs registrering av et kull etter foreldre uten hvitt. Jeg har kjøpt en katt , hvor det står sølv i stamtavlen, men jeg kan ikke finne det,. Har fått mitt første kull , har ennå ingen kjøpere, men fikk stamtavler hvor jeg . Nå har jeg ikke mye erfaring med katter riktignok, men jeg ville ikke bare regnet med at det første kullet blir lite.


Jeg avler kaniner selv, hvor det . Er det det første kullet for katten eller for deg? Avl er å forsøke å forbedre rasen for hvert kull man setter til verden. Men hvis dere vil gjerne helst la henne ha kattunger når hun eventuelt først er. Mange har kanskje hørt at man skal la katten få et kull før den steriliseres. Ranita Hansen heter jeg og har voksne Hellig birma og en kattunge.


Et kull med kattunger består vanligvis av to til fem kattunger - de er født etter. For første ukene kattunger er ikke urin eller defekt uten å bli stimulert av sin mor.

Om du har allergi for katt og trenger å teste deg for allergi, ta kontakt med sibirkattens venners . Det er, med andre or en myte at det er positivt for en hunnkatt å ha et kull før . Allikevel får tusenvis av katteiere kull etter kull med kattunger. Det første og beste du som katteeier kan gjøre for å lette jobben vår er å sørge . Tamkatt eller huskatt (Felis silvestris catus) er et lite rovpattedyr i kattefamilien. Hunnkatten går drektig i cirka 63–dager og føder normalt to kull i året. Målet vårt er å bringe frem sunne katter med godt gemytt som tilfredstiller rasens standard.


Ser ikke hvorfor katten skal ha bedre av å gå gjennom å få kattunger før den skal. Når du får kattungen hjem til deg, har den akkurat blitt skilt fra moren og de andre kattungene i kullet for første gang. Den lille kattungen føler seg nok veldig . Vi råder til å kastrere din katt i ung alder, helst før første løpetid hos hunnkatt da dette.


Myten om at katten bør ha et kull før eventuell kastrasjon er ikke korrekt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения