mandag 25. mars 2019

Hvordan hekle fastmasker

Her vil du lære hvordan man. Hvordan hekle fastmasker ? Lær deg å hekle Bestemorruter på 8. FASTMASKER (fm) - Legg opp så mange luftmasker som. I denne videoen viser jeg hvordan du kan hekle en fastmaske (fm) og øke antall fastmasker i en ring.


I oppskrifter er denne maskentypen forkortet med.

Prøv deg frem med hvor løst og stramt du hekler. Det er enklest å hekle fastmaskene inn i luftmaskene når du ikke hekler alt for stramt. Hekle fastmasker fra venstre til høyre - såkalte krepsemasker - og få en flott kant!


Hvis du skal hekle fastmasker på en luftmaskekjede, er den første luftmaske fra heklenålen alltid en. Deretter viser filmen hvordan knappesiden hekles og . Se her hvordan du hekler luftmasker. I dette blogginnlegget viser vi deg hvordan du hekler rundt og rundt. Vi har heklet rundt og rundt med fastmasker , men du kan hekle med den .

Fastmasker hekler du ved å stikke heklenålen gjennom masken, hente . Her har du trinn for trinn bilder av hvordan gryteklutene er laget, et mini. Fortsett å hekle fastmaske (fm) i hver luftmaske (lm) langs hele . Her kan du lære hvordan du hekler perlemønster! Her finner du videoer som viser deg hvordan du hekler de vanligste.


Her skal det først være heklet kjedemasker i lyseblått, som skal være. Film som viser hvordan du lager en løkke. Fastmaskene setter vi fast i luftmaskene, så kan vi hekle fram og tilbake, eller rundt i ring, for å få den enkleste . Test underveis lengden på Deres egen arm.


De kan lages i en kort eller lang variant. På omgang viser tabellen at du skal lage fastmasker og en økning. Lurer du på hvordan magien skjer, kan du søke på “Magisk ring - Lær å. Her gir vi deg en kort innføring på hvordan du kan hekle og samt. Luftmaske (lm ), kjedemaske (km), fastmaske (fm), halvstav (hst), stav (st) og . Krepsemasker er ganske enkelt fastmasker heklet fra venstre mot høyre, og det kalles også. I dette innlegget viser jeg trinn for trinn hvordan det gjøres.


Du har nå heklet selve picoten. Hopp over maske, hekle 1 .

Har sett på video på garnstudio. Jeg prøver hele tiden hvordan det sitter på hodet, og bretter lua halvveis sammen. Du hekler fastmasker i hver maske = masker. Siste fastmaske skal i luftmaske fra forrige omgang. Hekle slik fem og tilbake til du har en passe stor bunn.


Hold i garnenden, og surr garnet rundt venstre finger for å danne en løkke. Når du har heklet ønsket lengde avslutt med en runde fastmasker rundt trekket. Carmen, som driver den populære heklebloggen Crafty Queens, ble.


Når du kommer til enden av ledningen, hekle noen fastmasker uten ledning i, slik. Video som viser hvordan hekle fastmasker finner du ved å trykke Her Begynn med å lage stolpen som er i midten av trekket. Legg opp ønsket antall masker, jeg har brukt lm på hekle krok 5. Intruksjonsvideo på hvordan hekle fastmasker får du ved å trykke HER.


Hekle en runde der du reduserer fastmasker. Som venstrehendt var hekling en utfordring for meg i mange år. Mine første fastmasker så ut som takras, det ble skeivt og jeg holdt hekletøyet på en særdeles merkelig måte. Her ligger mange opplæringsvideoer for deg som ønsker å lære å strikke og hekle.


Vi har også spennende garn og snart 1gratis oppskrifter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения