fredag 15. februar 2019

Smokk naturgummi

Hevea smokk i 1 naturgummi for babyer fra til måneder. Babysmokk med rundt anatomisk smokkehode og et ergonomisk sommerfugl-design. Fri for Bisfenol- A (BPA). Skjoldet på Natursutten er større enn på andre smokker.


Gummitreets saft - latexmelk - utvinnes og forarbeides til ferdig naturgummi. Når det blir gammelt tørker det og blir sprøtt. Naturgummi er et naturmateriale som endrer seg etter ytre omstendigheter.


De flate skjoldene lar musklene i munn og lepper bevege seg fritt og naturlig. Laget i naturgummi og helt uten plast, PVC, BPA og ftalater. Smokk med anatomisk suttedel fra Hevea. Enten du kaller den tåtesmokk, sutt, tutt eller tytt, så gir smokken god trøst til små babyer med stort suttebehov. Lateks er en myk naturgummi.


Ingen PVC, BPA, ftalater eller kunstig farge. Anatomisk smokk 0-mnd fra Hevea. Tips til hvilken smokk som er best for din baby, og råd om hvor lenge. Latex ( naturgummi ) er et mykt, formbart og slitesterkt naturmateriale.


NATURSUTTEN er meget hygienisk ettersom den er støpt i et stykke. Det betyr at den hverken har . Heveasmokken i 1 naturgummi med anatomisk tut. Hos Be:Eco får du kjøpt miljøvennlige og anatomiske smokker fra Hevea, laget av naturgummi. Et hygienisk og babyvennlig design.


Sophie la Girafe smokk i naturgummi. Smokkene vi bruker har vi enten fått . So Pure naturlig biteleke. Latex er det beste materialet for en smokk fordi det er slitesterkt.


En smokk fra MAM er utformet for å ligge godt i munnen og har et hudvennlig skjold. Kjøp Hevea naturgummi smokk hos Be:Eco, miljøvennlig og giftfri. Heveas smokker er laget i 1 naturgummi , og er giftfrie. Chicco har designet en myk og helstøpt smokk , uten harde kanter eller sprekker. En skikkelig hurra- smokk ! Her finner du et utvalg av anatomiske smokker produsert i 1 naturgummi fra Hevea.


Skånsom mot barnets tenner. Du finner flere forskjellige modeller og til flere aldre. Myk og skånsom mot huden. Plastfri smokk i naturgummi med anatomisk tupp og med et design som hindrer bakterievekst. Bibs Colour er en fargerik serie av runde smokker i naturgummi - spesielt utviklet for å gi barnet en naturlig trygghetsfølelse og samtidig tilfredstille barnets . En smokk , alternativt tåtesmokk, på enkelte dialekter også kalt sutt eller tytt, er en liten gummitut satt på en brikke.


Sugedelen finnes både i naturgummi. Giftfri trøstesmokk til de minste i 1 naturgummi med kronemotiv. Trøst smokk Kr 9- PS: . Designet for at barnet skal føle trygghet. Eneste smokken i naturgummi som er produsert i Europa. Parabenfri, PVC fri og.


Ingen av smokkene inneholdt kreftfremkallende stoffer. En smokk er med på å gi barnet ditt en følelse av velvære og trygghet. NUKs Genius smokk har maksimal mykhet og fleksibilitet og en ekstra forhøyning som gir . Bibs- smokken har den runde formen som anbefales til ammebarn.


En år gammel dansk klassiker i nye farger. Bibs er en klassisk kulesmokk i naturgummi med et rundt skjold som buer vekk fra barnets .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения