tirsdag 26. februar 2019

Enkle drinker med rom

Som du leste i går, har jeg nå lært forskjell på fransk, engelsk og spansk romstil. Fyll rom i et avkjølt høyt glass fylt med is og topp med soda. Denne varianten av mojito er så enkel at den kan lages selv med begrenset utvalg, en klunk lys . Skal du lage mojito må du gjøre det slik den lages på Cuba.


Der får du bare den ekte utgaven, og ikke slik vi er vant med i Norge. Apricot Brandy stenk sitronjuice stenk grenadine. Sil over i godt avkjølt cocktailglass. Vil du ha oppskriften på en drink laget i en fei?


Da kan du prøve klassikeren rom og Cola som er første drink ute i serien enkle drinker med . Nå om sommeren blir en overøst med masse fancy drinker med mer eller. Her kan du få inspirasjon til å lage enkle rom drinker. Cola Limebåt Fremgangsmåte: Bygg drinken i et Old . Hvordan servere drinker med minst mulig styr. Denne drinken er både frisk, populær og enkel å lage. Fyll et glass med is, klem og slipp i to lime kiler, hell et mål med Bacardi og topp med . Tre deilige drinker med ingefær, lime og mynte.


Originaloppskriften hadde blant annet år gammel rom fra Jamaica, frisk lime, Curaçao og . På ditt eget kjøkken kan du enkelt lage drinker som blir minst like gode som dem du får. Tilsett mynte og knust is i glasset og fyll på med rom. Lær fra eksperten, og la dette være sommeren du tar steget bort fra rom og cola,.


Den perfekte sommerdrinken er leskende, enkel å lage, og så er det digg hvis. Alkoholholdige ingredienser De vanligste brennevinstypene bør være til stede: - Vodka - Rom - Gin - Tequila Med disse sprittypene får du laget . Gin og tonic og vodka og tonic er de kuleste drinkene. Oppskrift på en forfriskende og sommerlig drink med lime, mynte og søte jordbær du.


Og det er faktisk en mening med galskapen. Oljen og saltet i popkornene sprer seg nemlig ut i rommen og gir. Syv bartendere viser deg hvordan du skaper den perfekte drinken. Eplelikør og rom , sitronjuice, sukker, eggehvite og eplemost fra. Gin, rom , vodka , ferskenlikør, Triple Sec, sourmiks og cola.


Da er det bare å plukke med seg noen stilker fra den lille mynteåkeren og lage seg en herlig drink på terrassen! Mojito lages med hvit rom , lime . Det er ikke vanskelig å lage gode drinker hjemme. Her finner du både oppskrifter og noen enkle tips. Tilsett rom og fyll på med kald prosecco og masse skikkelig knust is. Skrell til slutt en strimmel av sitronskall som kan legges på toppen av drinken som pynt.


Men det er lett å gjøre den vanskeligere, hvis du vil! Cuba Libre er kanskje en av verdens enkleste drinker. Varme drinker er også enkle å lage.


Denne er så enkel at alle kan lage den hjemme. Oppi shakeren går rom , sukkerlake, ferskpresset limejuice, en skvett Angostura bitters og en . Punsj med rom , klementin og prosecco. Enkle oppskrifter på deilige kaffedrikker. Long Island Iced Tea, er det en like enkel og frisk drink.


Her blandes også vodka, rom , tequila og gin, men kjennetegnet triple sec er byttet ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения