onsdag 29. august 2018

Utslett under armen

Soppinfeksjoner i huden er rødt, flatt utslett med skarpe avgrensninger. Dersom du klør på utslettet , kan du få skorpebelagte sår. Typisk liker midden seg mellom fingrene, på armene, under armene , på magen eller . Jeg har hatt utslett under armene i ca. Utslettet var da knapt . Det er en lang rekke ulike årsaker.


Det første man må gjøre er å få avklart en . Varmeutslett ser ut som små bobler eller kviser under huden. ARMHULENE: Har huden under armene blitt mørk og ru, kan det skyldes. På film og tv ser vi mange kvinner med perfekt hud.


Ja, til og med huden under armene ser plettfri ut! Så reiser vi våre egne armer og ser oss i . Har fått et utslett på underarmene som klør som bare pokker. En mann i 40-årene oppsøkte venerologisk poliklinikk på grunn av et nyoppstått sår på penis. Noen år tidligere hadde han fått diagnosen . Sprekker rundt munn og under øreflipper er også vanlig.


Kronisk eksem er et langvarig utslett med kløe, og huden er flekkvis tørr og flassende. Tips om hva det kan være? Leste litt på nettet, eller prøvde iallefall, og det jeg fikk opp var. Det svir under armene , men klør ikke så mye lenger. Har virkelig fått et skikkelig vondt utslett av det plasteret jeg tok på, føles ut som at hele . Har det lille barnet rare prikker, utslett eller tørr hud?


Denne formen for utslett er vanligst på brystet, på halsen og under armene. Jeg fikk for et par ukerstid siden utslett under den ene armen , og siden da har det bare blitt verre. Nå er det på en måte som om overhuden . Tilstanden er ofte livslang med utslett som kommer og går. For det første har jeg hatt en del kløe under armene , men prosent er det mest under venstre arm. Candidainfektioner opstår ofte på varme og fugtige steder på kroppen, som under armene , i skridtet, under brysterne og i hudfolderne på . Noen har så lite utslett at de ikke er oppmerksomme på at de har en.


Kløende utslett som etter 1-dager utvikler seg til 2-mm store. Under amming, særlig i starten, opplever mange striper av blod i melken. Dette oppdages best ved å se seg i speilet med armene hevet over hodet. Andre utslett som minner om meslinger og røde hunder, kan opptre en sjelden.


Det hender at allergi mot mat slår ut under eller like etter fysiske anstrengelser. Sykdomsbildet ses sjelden under graviditet eller amming, men kan bryte ut. Lymfekjertlene i halsen er de som vanligst rammes, men også i lungeregionen og under armene og lysken kan. Andre hudutslett kan ligne psoriasis eller kviser.


Ringorm er en liten sopp som fører til et utslett som likner en rød ring. De finnes i huden og kan noen ganger kan de føre til utslett hos mennesker med. Undersøker du brystene jevnlig, oppdager du lettere endringer i vevet. Hovne lymfeknuter kjennes som klumper under huden.


Etter hvert vil huden skalle av i håndflaten og under fotsålen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения