mandag 20. august 2018

Uvanlige etternavn

Det å lage en liste over de mest uvanlige navnene i Norge, er nær sagt umulig. Det sier Jørgen Ouren, navneeksperten i Statistisk sentralbyrå. Denne kategorien er for artikler om navn som deles av flere slekter (eksempler: Olsen, Larsen), og som ikke omhandler spesifikke slekter.


Ingen her som nevner mer vanlige og fine etternavn som Isdahl,. Flere resultater fra forum. SJELDNE ETTERNAVNHansen, Olsen og Jensen er fortsatt sjeldne navn i verdenssammenheng. Rundt millioner kinesere heter Li til . Etternavn i Norge, rare, merkverdige. Finske etternavn innlegg 30.


Nå kan du sjekke hvor mange som har ditt etternavn i hele verden. Mange deler etternavn med tusener av andre, mens noen har . Vis etternavn som starter med. Hansen, Johansen og Olsen er fortsatt de tre vanligste etternavnene i Norge. Dette er de vanligste etternavnene til land i Europa.


Men han har også funnet rom for kjente navn som Prøysen, og uvanlige og spesielt interessante navn, som han sier, og nevner blant dem . Amalie Snøløs avslører hemmeligheten bak sitt uvanlige etternavn. UVANLIGE NAVN: Duttedutte, lille Ragla! Har du et litt vanlig etternavn og vil at barnet skal kunne skille seg ut i telefonkatalogen?


Hovedregelen var at tillatelse til å ta slike navn til etternavn bare ble gitt med samtykke fra samtlige. Ok, skal prøve å være kortfattet. Jeg er islandsk og far er Tysk.


Vi vil ikke at barna skal ha hans etternavn, da det . Mange familier har etternavn som også er navn på kroppsdeler og organer: Panne, Tunge, Kinn, Kne,. Hva med deg, har du et uvanlig fornavn eller etternavn ? Mange av de uvanlige navnene er avledet av mer kjente navn, og når du ser dem i. Sjønning – er et etternavn som har blitt brukt som fornavn. I skrift ble det brukt personlige etternavn, som patronym eller gårdsnavn. Bruk av flere navn for samme person i offentlige registre var ikke uvanlig.


Amen, Valdemar og Daud er bare noen av de mest uvanlige navnene. Det er heller ikke lov å lage nye fornavn av eksisterende etternavn. Kun ni andre nordmenn heter det samme som dem.


Se listen over de uvanlige navnene. Ingen tvil om hvor etternavnet til Trond Giske kommer fra. Trøndelag før i tida, men relativt uvanlige andre steder. Det kan være sammenheng med navnet og yrkesvalget ditt.


De som har etternavn som Lawyer (advokat) har større sjanse å bli nettopp . Korrekt ned lasted ikke ble CSS-filen CSS, ikke støtter skjermleseren etternavn, og fornavn på navnesøk og Navnestatistikk nettstedet dette . Plutonium har for eksempel blitt avvist som etternavn fordi det er et giftstoff. Det vil også bli avvist som fornavn dersom noen ønsker det, ifølge . Mens europeere stort sett nøyer seg med ett . Berlin (NTB-DPA): Tysklands statsminister Angela Merkel advarer om at Russland kan komme til å rette hackerangrep . Nygifte kvinner velger mannens etternavn - enten alene eller kombinert med. Hvilket etternavn paret velger, avhenger gjerne av hvor uvanlige. Det er ikke adgang til å ha flere etternavn på annen måte enn som et .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения