torsdag 26. april 2018

Skinkestek trines matblogg

Følg vår oppskrift på skinkestek med trinn-bilder. Og det trenger ikke å være svindyr viltstek, det kan rett og slett være rimelig svinestek, eller skinkestek om du vil. Behandler du den riktig, blir . Ved å bruke Trines Matblogg , samtykker du i bruk av cookies. Vil du ha oppskrifter, ukemenyer og tips i mailboksen?


Meld deg på listen for nyhetsbrev . Ingredienser: stor skinkestek , med svor og med ben, ca. Skinkestek med tilbehør, minst porsjoner. Ofte når vi har skinkestek blir det til at vi lager en ekstra stor stek, slik at vi kan lage. Antall porsjoner beregnes ut i fra størrelse på skinkestek. Når skinkesteken er satt i ovnen setter du temperaturen ned til 1grader.


Lengre hvis skinkesteken veier mer enn ca. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. TRINEs MATbloggLammestek med ovnsbakte grønnsaker, potetpurè og rødvinssjy TRINEs MATblogg. Mye mat for lite penger.


Svinestek kan lett bli trist og tørr . Lag gjerne en stor porsjon - da har du nydelig pålegg til . Helstekt svinefilet med soppsaus smaker fantastisk. Indrefilet av svin egner seg godt til å steke hel i ett stort stykke, eller som biffer. Dette er rett og slett vanvittig godt, og veldig enkelt. Jeg har fått oppskrift fra søstra mi, men gjør det . Husk at Meny har fast lavpris på fersk, surret skinkestek til 4pr. Det lukter søndagsmiddag over hele huset når skinkesteken står i ovnen.


Betasuppe er perfekt å lage som restemat også, som feks vi gjorde forrige uke når vi hadde skinkestek til middag. Da er det bare å skrelle . Tradisjonell skinkestek med alt det som hører til. Fra sjel til mage - en matblogg.


The post Rødløksmarmelade appeared first on TRINEs MATBLOGG. BBQ-SAUS (hentet fra Trines matblogg ). Smak til med eddik og sukker. Perfekt tilbehør til pølser, eisbein, skinkestek og julens retter. Oppskrifter på grønnsaksretter. Aallroad quattro tank full form.


Slik lager du Jenny Jenssens perfekte boknafisk. Trine (51) sa opp jobben som jurist for å drive matblogg. Denne fremgangsmåten kan du bruke til både skinkestek og stek av storfekjøtt.


Ja, du kan til og med bruke den til ribba på julaften! Beregn ca timer fra du starter til skinken er ferdig. Til 6-personer trenger du: kg skinkestek , uten bein og ikke røkt eller kokt.


Har fått skinkestek med ben, av svigermor på kg. Surkål eller rødkål er en selvfølge til julemiddagen, til skinkestek og koteletter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения