torsdag 19. april 2018

Lønn lærervikar 2018

Mange tar oppdrag som lærervikar i grunnskolen. Du får best betalt når du er vikar for norsklæreren. I Oslo kommune, og antagelig også i alle andre kommuner, er det ulik lønn for ulike timer. En av de viktigste oppgavene for Utdanningsforbundet er å jobbe for at medlemmene skal ha bra lønn og gode arbeidsvilkår.


Her finner du det du trenger å vite . Jeg er student og er vikar på siden. På barneskolen har jeg 2i timen, men på ungdomsskolen er det noen kroner ekstra! Det er bare en timelønnsformel for undervisning uavhengig av om undervisningen foregår . I høst begynner jeg på mitt fjerde og siste, og lurer derfor på hvilke årslønn jeg skal bruke for å regne ut timelønn som lærervikar.


Lønn vikarlærer - stemmer dette? Hva får du som ufaglært i lønn i din jobb? Flere resultater fra forum. Synes jeg har litt lav timelønn til å ha utdanningen på plass.


Lærervikar og lønn - Anonymforum - Skravle - Foreldreforum. Vet at det er litt forskjell . Timebetaling som vikar. En skoleassistent bistår lærere og andre ansatte på skolen. Arbeidet innebærer mye kontakt med barn og.


Alderspensjonister kan bli engasjert i staten eller skoleverket på pensjonistlønn. Da blir som hovedregel ikke alderspensjonen hos oss redusert . Tips og råd til vikarer. Hva skal vikaren gjøre når det ikke finnes noe opplegg for timen? Her kan du beregne timelønn , samt overtid og tillegg. Hvordan regnes lønnen ut?


KS har utarbeidet et regneark der du selv kan legge inn grunnlønn , så kommer . Ta utdanning eller bli fjernet. Mer lønn , mindre byråkrati! Pedagogisk VikarSentral innebærer et stort ansvar - og. Ansvarlig for denne siden: Redaksjonen. Tekstlig innhold i dette . Dagbladet kan avsløre at lærervikarer og barnehageassistenter blir.


Minstelønnstabell i KS per 1. Spørsmålet om arbeidstaker kan kreve lønn på helligdager er ikke lovregulert. Unntaket her er retten til lønn på høytidsdagene 1. Delta ivaretar medlemmenes lønns - og arbeidsvilkår gjennom årlige lønnsforhandlinger med. Men hvordan blir timene regnet? Andre dager i forbindelse med høytider. Fri ved religiøse høytider.


Mange synes det er greit å jobbe av og til. Garantilønn og lønnstillegg for ansiennitet per 1. Detter tyder at arbeidsgjevar ikkje får refusjon for faktiske utgifter til vikar sidan vi har eit komprimert årsverk i . Studentlønn – Tenesteområde helse og velferd – gjeldande frå 01. I vikarordningen skal du frigjøres fra deler av dine ordinære arbeidsoppgaver, slik at du får tid til å studere uten at du går ned i lønn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения