onsdag 14. februar 2018

Tips til interiør

Er du interessert i interiør , bolig og DIY? Meld deg på BoligPluss sitt nyhetsbrev! Vær vågal, bland ny design med bruktfunn og lag dine egne prosjekter!


Her gir stilsikre innredere sine beste tips til hvordan du kan få en . Gå for én skulpturell lampe i interiøret , og gjør den til et blikkfang. Holdbart, tidløst og personlig er kodeordene i denne fantastiske villaen fra 60-tallet. Trenger du hjelp til å pusse opp? En fornyelse hjemmet behøver ikke være dyrt, vanskelig eller uoverkommelig. Her har jeg samlet tips som kan . Er det en som kan interiør , så er det Halvor Bakke.


Inspirerende artikler om interiør og trender, enten det omfavner skandinavisk, retro, shabby chic eller klassisk stil. Spesielt med tanke på å trives hjemme eller på jobben for eksempel! EKSPERTHJELP: Det trenger ikke koste all verden å få gode tips og råd fra interiør -proffene. Hei alle sammen og riktig god onsdag. Hos Slettvoll finner du interiør i flere størrelser og varianter.


Det gir deg spillerom til og innrede etter din egen smak. Nå har sommerkatalogen til Slettvoll kommet, og som vanlig kan man bare sitter og drømme seg helt bort. Jeg er godt i gang med . Om du liker moderne hus med nordisk interiør kan du få masse tips til møbler, materialer, belysning og fargevalg her. Vi hjelper deg med nyttige tips og råd for å få en god start på ditt oppussingsprosjekt.


Her er noen verktøy for å finne fargen du vil kunne trives med. Velg en hylle som matcher interiøret ditt med fasong og farge. Når det gjelder størrelse så er det lurt å velge ut fra hvor mye plass du har.


Har du stor plass og ett . Hygge er ordet som de siste årene har bredt om seg i mange land. Les våre beste tips til hygge i hverdagen her. Hvordan unngå utslipp av mikroplast, miljøgifter og klimagassutslipp når du innreder? Her er syv tips til et mer miljøvennlig interiør. Skal du snart reise til København?


Interiør , pynt og stæsj. Dere spør mye om interiør og det skal jeg ta på alvor. Akkurat nå skal jeg vise dere min nye . Vi har funnet sesongens fineste interiør til ba stue, soverom og kjøkken - og gir deg et innblikk i. Her er en håndfuld verdifulle tips , som har en merkbar effekt. Nordmenn elsker utesesongen med sol, varme og grilling. Utemøblene bør være av god kvalitet.


På sikt blir kvalitet det rimeligste alternativet. Det å skape et interiør som er en tro kopi av midtsideoppslaget i en møbelkatalog er verken originalt eller spennende. Det er hyggelig at interiøret ditt sier noe . Gode tips til et funksjonelt og fokusert interiør.


Her deler profesjonelle fotografer sine ti beste tips for fotografering av interiør. Få smarte tips og en god dose inspirasjon til hjemmet ditt! Blogg av eier og fotograf Vibeke S Myren i Posterhouse.


Min andre interesse er interiør. Få inspirasjon til ditt eget interiør , sjekk det siste av interiørtrender, og få kreative. Alt om interiørtrender, samt tips , triks og inspirasjon til ditt eget interiør.


Her noen interiør tips jeg synes er fantastisk kule. Med noen runder med kjøp og salg bak . Tilpass dine tanker om stil til hvordan landstedet ditt ser ut, og i hvilken sesong stedet blir brukt. Vi har et bredt utvalg av både innvendig og utvendig . Foto: Christine Røsnes Bussoli.


Hun skriver stort sett om interiør , men også litt om familieliv, mat og håndarbeid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения