onsdag 27. september 2017

Lo innboforsikring mobil

Alle fysiske skader på mobil og nettbrettsom som skyldes uhell, er dekket. Har du noen gang mistet mobilen i toalettet? Hørt det knase i glasset på skjermen til.


I over femti år har LO -familien og forbundene jobbet for å ta vare på . Til deg som bruker LOfavør appen på en knust skjerNy dekning på innboforsikringen din - LOfavør Kollektiv hjem - gjør at du kun har 50- i. Sjekk pris og kjøp innboforsikring her. Gjelder innboforsikringen mobiltelefon , pc og nettbrett? I tillegg er det gjort flere utvidelser i . Kun 5kroner i egenandel ved knust skjerm på mobiltelefon.


LO -forbund og har LOfavør innboforsikring , slipper du betale . Innboforsikringen din dekker sannsynligvis mye mer enn bare løsøre i boligen. Mange vet kanskje heller ikke at innboforsikringen kan dekke ombygging i. Skjermforsikring for mobiltelefon har overrasket en del folk. Noe av det vi er mest stolte av er innboforsikringen vår. Reparasjon av knust mobilskjerm – egenandel kun 5kroner . Skader på mobiltelefon , datamaskin, lese- og nettbrett er ikke dekket av . NTL har to felles forsikringsordninger: LOfavør innboforsikring og LOfavør . I år fyller LO favør år, og det feires med mange viktige forbedringer av vilkårene.


DYRT: Mobilskjermer i glass er dyre å bytte. Du kan få dekket utgiftene via din egen forsikring. LO Favør Kollektiv hjemforsikring. Norges beste innboforsikring.


Vi jobber med å utvikle vår visuelle profil og identitet. Fremtind Forsikring - et nytt forsikringsselskap med lang erfaring. På innboforsikring er egenandel ved skader på mobil. De leverer forsikringen eksklusivt til LO , og vi er nå.


La vår tjeneste hente tilbud fra mange selskaper . Gjennom LO -favør får du også en rekke rabatter på ferie, hotell, leiebil, strøm, mobil , bredbånd og banktjenester med mer. Tyveri av mobiltelefon , penger, verdipapirer, smykker og armbåndsur fra bil eller båt. Bor du i leilighet eller sameie må du ha en egen innboforsikring. Hos oss kan du finne ut hva innboet ditt er verdt og enkelt beregne pris på din innboforsikring.


Vi tegnet bilforsikring gjennom LO favør (Fremtind forsikring ) hos SR-Bank. Fikk på forhånd avklart at vi kvalifiserte for bonus. Dette trakk de tilbake i ettertid. På få minutter kan du beregne pris og kjøpe våre reiseforsikringer.


Veldig mange tror at for eksempel en mobiltelefon er dekket om du mister den i vannet. Det varierer etter hvilken forsikring du har. Vi ønsker å ta vare på deg og dine, og tingene du eier.


Du har sikkert tegnet innboforsikring om du har kjøpt deg leilighet. Det skal godt gjøres å kjøpe en mobil eller nettbrett uten å få tilbud. I en husstanden der begge parter er LO -medlem, er det ingen egenandel ved skade.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения