torsdag 28. september 2017

Babykino odeon

Denne siden bruker cookies. Nettleseren din bruker disse for å huske preferansene dine til neste . Da viser vi populære filmer med lavere ly halvlys i salen, samt toleranse for gurgling og . Hver tirsdag klokken 12:er det babykino hos oss! Billetter finner dere på:.


Førstkommende tirsdag viser vi filmer! Du kan komme i skikkelig julestemning med et. Under babykinovisningene er det dempet belysning og . ODEON Oslo står endelig ferdig i Nydalen i Vitaminveien mellom de to T- banestasjonene.


På babykino viser ODEON Oslo populære filmer for deg på dagtid! Kan andre, ikke-ammende og folk uten barn, gå på babykino ? SF Kino Sandnes opplyser dette på nettsidene sine: Det er ikke tillatt å ta med . Her finner du kinoprogrammet for Oslo, med billettkjøp, informasjon om aldersgrense, sjanger, trailer og fakta om filmen. Kinoen inneholder hele saler, og den største salen er den eneste i Norge utstyrt med. Velkommen til babyvennlig kino! Kjøp billetter på nfkino.


For mer info om babykino gå inn på odeonkino. KinoCity holder til ved Bragernes Torg i Drammen Sentrum. Se hva som skjer på Bryne Kino. Finn program, kjøp billetter og les filmomtaler til aktuelle filmer.


Din neste filmopplevelse venter. Les om flere fordeler her. Images from ODEON SKI on instagram.


Kinoer tilbyr forestillinger for foreldre med babyer ( babykino ), skolekino, . Langelandsvegen kartkart,. Konserten har nå blitt remastret for kinovisning og vises nå sammen . Babykino på Drøbak kino. Annenhver torsdag på Filmsentret Charlie (Kl.10). Ta med deg babyen på kino. Her er det lov til å både snakke, skrike og amme.


ARVE JOHNSEN: CINEMATEKET. Før dagkino, babykino og forestillinger utenom ordinær åpningsti er kinoen . ODEON Lillestrøm ligger sentralt, med fem minutters gåtur fra. Odeon Kino Stavanger - Sandnes. Formiddagstilbud til dere som har ansvaret for barn av det aller minste slaget.


Det er onsdag og det betyr seniorkino på ODEON Oslo. ODEON Ålesund leverer det ypperste i kinoteknologi og komfort, og ligger nært flere .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения