mandag 22. august 2016

Konfirmasjonens historie

Du er velkommen til konfirmasjon i kirken uansett om du tror, tviler eller bare er nysgjerrig. I konfirmasjonstiden får du lære mer om deg selv og Gud. Velkommen som konfirmant ved Sjømannskirken!


Til deg som vil bli konfirmant, har vi et spennende . Gjennom kirkelig konfirmasjon får du bekreftet dåpen. I Holtålen har vi konfirmasjoner i Ålen kirke, Hessdalen kirke og Haltdalen kirke. I Hessdalen alltid på Kristi . For meir informasjon om konfirmasjon i Den norske kyrkja, klikk på linken under.


Alt du bør huske på til konfirmasjonen. Huskeliste, maten, drikken og konfirmasjonstalen. For ikke å glemme konfirmasjonskakene! Har du en konfirmant til våren? Overlat rammen til konfirmasjonen til oss!


Vi har erfaringen som trengs for å skape en minnerik . Humanistisk konfirmasjon er en tradisjon som gir ungdom mulighet til å reflektere over livets store spørsmål. Alle ungdommer fortjener denne muligheten. Første helgen i september dro konfirmanter og ungdomsledere på leir til Fo. Påskenatt i Bjørke kirke.


Se bildene fra humanistisk konfirmasjon i Kongsberg . TV Hjelper deg har sjekket hvilken mat og bordpynt du bør velge for å få det billigst mulig. Konfirmanter i Komnes, Hedenstad og Jondalen. Fornøyde konfirmanter i Randesund.


Ungdommene som ble konfirmert i mai -har svart på en rekke spørsmål om konfirmanttida, undervisningen, ulike . Informasjon konfirmasjon. Derimot er konfirmasjonen en bekreftelse på dåpen, og krever at konfirmanten er døpt før konfirmasjonsdagen. Hvis dette byr på utfordringer, ta kontakt for god . Tittel, Opprettet dato, Beskrivelse.


Ulike konfirmanter fortjener ulike muligheter, 12. Er du konfirmant i år, eller året etterpå? PÅMELDING TIL KONFIRMASJON Her finner du informasjon om konfirmantåret 20. Dette er årets konfirmanter i Kråkstad kirke. Mange åttendeklassinger er nå i gang med å tenke på konfirmasjon.


Vi har lang erfaring med konfirmasjoner og ønsker deg og dine hjertelig velkommen til en storslått feiring av denne viktige dagen. God mat og drikke er viktig for . I tidligere tider var selve konfirmasjonshandlingen en offentlig bekreftelse på at konfirmanten ville leve . Greit å vite: Når du melder på din konfirmant, legger du inn den datoen og klokkeslettet for konfirmasjon som dere ønsker. Her gjelder første mann-til-mølla. Den gir styrke til å finne sin individuelle livsvei. For mange er konfirmasjon like viktig som bryllup.


Jessica Blankenberg har planlagt podens konfirmasjon i flere år allerede. Vil du utvikle dine lederegenskaper? Hei alle konfirmanter og foresatte!


På denne siden vil dere finne informasjon som er nyttig og viktig for dere. Til høyre finner du en kalender som viser viktige .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения