tirsdag 30. august 2016

Glassplate mellom kjøkkenbenk og overskap

Digitalprint Alle våre designglass trykkes direkte på glassplaten med digitalprint. Lurer du på hva det betyr? Klikk på bildet og les mer om hvordan digitalprint . Tidligere var det vanlig med fliser, ordinær trevegg eller tapet mellom benk og overskap på kjøkken, men i de senere år har det blitt mer . Tror du at Plexi glass er løsningen og eneste alternativ når du tenker på å slenge deg på trenden glass mellom kjøkkenbenk og overskap , det er det ikke.

Det har blitt populært med glassplate over kjøkkenbenken istedenfor fliser på vegg. Hvorfor velge glass mellom Kjøkkenbenk og overskap. Festet den derfor med transsom en fuge rundt kanten på glassplate bak steketopp, mens den mellom overskap og kjøkkenbenk ble festet . Vi har herdet glass ( mm) over kjøkkenbenken , men delt opp i fire felter hver på cm. Oslo- bedriften Oksidé, mellom benkeplate og overskap på kjøkkenet. Glassplatene er laget i herdet glass , noe som gjør dem vesentlig.


De fleste går for fliser i sonen mellom benkeplate og overskap på. Velg mellom glass , messing, rustfritt stål eller et annet materiale du synes ser bra ut.

De gir en fin finish mellom benkeplaten og overskapene. Vi vurderer enten fliser, som er litt dyrt og pesete å legge, eller glassplate mellom kjøkkenbenken og overskapene. Problemet er bare at en slik . Velegnet mellom kjøkkenbenk og overskap. Ved å benytte glass mellom kjøkkenbenk og overskap har du muligheten til å sette ditt helt personlige preg på kjøkkenet ditt.


Du kan blant annet velge mellom. Vegg monterte speil eller bord med blank glassplate vil på samme måte sende lyset. Med en glassplate montert mellom kjøkkenbenken og overskap har du . Bilder og motiv Fordelen med bruken av glass over kjøkkenbenken er. De centimeterne mellom kjøkkenbenken og overskapene er rene. Men sprutsonen, området mellom kjøkkenbenk og overskap , kan være et.


I tillegg har hun lagt sin elsk på plater av kobber lagt under glass i . Millex beskyttelsesplate herdet frostet glass 600x300mm. Herdet glass med bilde bak er kostbart og omfattende, mens akryl er enklere men. Eksempelvis har du en kjøkkenbenk som er 3m lang og 5m (50cm) mellom.


Høyden kan selvfølgelig være både eller 2m også, om du ikke har overskap. Dekorglass over kjøkkenbenken.

Glass mellom kjøkkenbenk og overskap velges oftere. I tillegg er det mer hygenisk . Glasset gir et moderne og stilfullt inntrykk. Vi kan levere et bredt utvalg av glass for bruk mellom benkeplaten og overskap , eller andre steder der man ønsker en vedlikeholdsfri flate som er svært lett å . Glassarbeider Trenger glassplate mellom kjøkkenbenk og overskap. Benken har induksjonstopp.


Alt glass til dette bruksområdet bør være i . Med glassplate montert mellom benk og overskap ivaretar . Mellom benkeplate og overskap er det bare en hvit vegg, som er. Siste vi vurderte var å ha ei glassplate der, men innbiller meg det blir . Selv om glass til kjøkken er det mest populære så er ikke det eneste vi leverer. Vi er veldig fornøyd med glassplaten som Hjortland Glass satte opp mellom kjøkkenbenk og overskap. Proffe og hyggelige folk som fikk jobben .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения