mandag 17. februar 2020

Varmt i april

Leter du etter varme i april ? Her finner du TUIs reisemål som har de varmeste temperaturene i april. Lunt og behagelig, varmt og herlig eller hett og svett? Her er reisemålene som er best å dra til i april. Velg mellom reisemål langs Middelhavet, .

Hvor er det varmt i april ? Her får du reiseinspirasjon etter hvor i verden det er varmt i april. Har du lyst til å reise til et varmt og solsikkert sted i april ? I varmeguiden vår får du tips til hvilke reisemål som passer for deg, uansett om du foretrekker behagelig . Vil du vite hvor det er varmt i april ? Varmen begynner å ankomme mange av sommerreisemålene, og her kan du lese om aktuelle steder og temperaturer. Var är det varmt i april ? Här listar vi TUIs resmål som toppar termometern och har de varmaste temperaturerna i april.

Vi har samlet et knippe reisemål som lover både sydentemperaturer og spennende opplevelser. Lagom och behagligt, varmt och skönt eller hett och svettigt? Här är resmålen som är skönast att åka till i april. Välj mellan resmål kring Medelhavet, andra . Nå begynner nok de fleste å bli skikkelig klare for sol og varme , og du trenger ikke reise lenger enn til Spania, Hellas eller Kypros for å få . MÅNEDENS VARME TIP: MEXICO!


Skøn varme er langt fra den eneste grund til at opleve Mexico. Der finder du hvide strande med kokospalmer, koralrev med . Vill du resa till ett varmt och solsäkert resmål i april ? I Värmeguiden får du tips på varma resmål i april som passar dig, oavsett om du gillar behaglig svensk . Varmt och torrt i stora delar av Sydostasien och Indien. Skönt också i Karibien, särskilt lite längre söderut, på Kuba kan det vara kyliga kvällar.


Best og varmest er da ikke nødvendigvis det samme. Best (på generell basis) er Kroatia, Hellas, tyrkia, Frankrike. Den gjennomsnittlige temperaturen i Athen i april er 1varmegrader med. Bakgrunnen er de varme vindene fra Afrika, og selvfølgelig nok . Selv om det har vært en usedvanlig varm april måne har vi imidlertid ennå et stykke igjen til den absolutte varmerekorden for april, forteller .

Længes du efter sol og en rejse til varmen i april ? I Sydeuropa kommer foråret tidligere end herhjemme, og der er behagelige temperaturer på både Cypern og. Vi skal ta oss en uke til syden jeg og poden, i april. Lurer veldig på Kreta eller Spania et ste men lurer også på om det er skikkelig varmt der på den tiden? Oavsett om du vill fira påsk i solen eller bara vill tjuvstarta sommaren erbjuder vi resor till solsäkra resmål i april. Ta med familjen, partnern eller vännerna på en . Det finns så många platser att välja på så var är det varmt i april ? De varmaste platserna i april är bland annat Mexico, Thailan Vietnam och . Leder du efter et ste hvor det er solrigt og varmt i april ? I denne varmeguide kan du tjekke vejret og sammenligne priser på varme rejsemål i april.


I april kan du nyde dejlig forårsvarme på ca. Europa på rejsemål som Madeira, De Kanariske Øer og Kreta. Rejser du lidt længere, kan . Om du vill åka på charter i april så ska du läsa denna översikt där vi listar destinationer där det är varmt i april samt biliiga resor till resmålen. Klimaforsker vet han vil få millioner på hemmelig konto, bare synd den er så hemmelig at ingen, meg inkludert, . Att resa i april är perfekt för den som vill uppleva tidig sommarsol, behagliga temperaturer och kanske bäst av allt, färre turister! Fra Cypern til Boracay i Filippinerne, der er masser af skønne destinationer at rejse til, når du vil til en varm og solrig destination i april måned.


De to første dagene i april var 1. Det var ikke bare slutten av april som var varm , middeltemperaturen endte over normalen i hele landet. I Sør-Norge var det mellom to og fire . Etter en varm april , blir mai foreløpig en kald affære.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения