fredag 17. februar 2017

Saus til svin

Lyst på noe ekstra godt midt i uka? Her finner du en supergod og enkel saus til svinefilet - blir garantert . Denne retten med saftig svinebiff og kremet saus smaker det mye av. Tilsett kraften fra kjøttet og spe ut med maisenna. Passer til svinefilet som stekes uten . Har en 600g indrefilet av svin som jeg tenkte å lage til middag.


Vi er glad i saus , men lager sjelden svin. Anonymous poster hash: . Helgen står straks for dør og det er på tide å begynne å planlegge hva som skal glede husstandens ganer den kommende helga. Her er ti oppskrifter på hjemmelagd saus til kjøtt, fisk, fugl, pasta og. Helstekt svinefilet med soppsaus smaker fantastisk. Indrefilet av svin egner seg godt til å steke hel i ett stort stykke, eller som biffer.


Skrell og kutt kålrabi og søtpotet i små terninger. Mål opp liter kraft av buljong terning. Kok opp kraften og tilsett hvetemel ristet ut i litt vann. La sausen småkoke ca minutter. Ta en titt på ulike sauser som passer til kjøtt og fisk.


Vi har en rekke sauser med ulike farger og smaker. Kilde: Opplysningskontoret for Meieriprodukter. Både den grønne sausen og den spanske spekeskinken gir denne retten et realt smaksløft. Den hjemmelagede bearnaisesausen kan byttes ut med ferdig saus. Suverent til svinefilet og ovnsstekte søtpoteter.


Grillet svinefilet med fersken, potetmos og BBQ saus. Helt nydelig saus som passer både til svin , kylling og grillet fisk. Men vi velger å bruke helstekt svinefilet i stedet for svinekoteletter. Choron saus - Denne litt glemte sausen smaker fantastisk til kylling og svin.


Sausen er oppkalt etter den franske kjøkkensjefen Alexandre Étienne Choron. Saus til stek er en klassisk brun saus til alt av stekt kjøtt. Prøv den til svin , lam, oksestek og kalkun, og hev smaken ved å tilsette litt av stekesjyen.


Smak til med krydder om ønskelig. Fantatsisk saus som passer like godt til svin som til kylling. Vi legger vekt på å lage sunn mat i fra bunnen av med bruk av ferske ingredienser. Her får du oppskriften på hvordan du enkelt kan lage et godt . Med en smakfull bbq- saus , og en frisk og syrlig eplecoleslaw har du et deilig grillmåltid på en . Fryser du ned solbær i sesong, så er dette en saus du kan imponere med. Her kan du også bruke svinefilet eller nakkekoteletter som du bener ut og.


Ha kjøttet tilbake i pannen og la det koke i sausen i ca. Innbakt indrefilet av svin med sennep og honningsaus Denne oppskriften er ypperlig til deg som ikke helt vet hva du skal lage til . NyhetInnbakt svin i sursøt saus. Den servers med fersk ananas og grønnsaker.


Denne enkle og smakfulle middagen lager du på 1-2-3! Svinekjøtt er saftig og god.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения