onsdag 22. februar 2017

Konfirmasjonskort tekst hilsen

Fortvil ikke, vi kan hjelpe deg. Leter du etter tekst til konfirmasjon ? Da har du kommet til riktig sted. Her har vi samlet en rekke tekster som passer til konfirmasjonen. Konfirmasjonskort - dikt.


Vi gir deg her gratis konfirmasjonsdikt som du kan.

Lurer du på hva du skal skrive på et konfirmasjonskort ? Her får du mange eksempler på dette. Men har ikke peiling på hva jeg skal skrive på kortet. Tekst til gravid kort.


Skal i konfirmasjon i morgen. Flere resultater fra forum. Her skal både utseende på kortet og teksten som står . Hva skriver man i konfirmasjonskort ? Sitater til bruk ved konfirmasjon.

Nyttig for deg som skal holde tale eller skrive en fin hilsen til konfirmanten. Tiden er for kort til flukt. Boken diktene er hentet fra heter :Send et dikt som hilsen av Liv Schackt Aure.


Etiketter: konfirmasjons oppdrag. Har du tilfeldigvis en god ide til tekst til takkekort for konfirmant? Vi er bedt i en konfirmasjon som vi dessverre ikke kan delta på, da det kolliderer. Et fint dikt, en god vits eller en absurd tekst gjør mye sterkere inntrykk.


Du får kjenne på forholdet ditt til den som konfirmerer seg og gjøre det så personlig somdu selv føler for. Hilsen redaksjonen, ung. Dersom du er mer kreativt anlagt, kan du lage et mer komplisert kort. Andre som gjerne setter pris på en hilsen på valentinsdagen er søsken, . Lag et personlig, stilfullt og unikt takkekort fra konfirmasjon. Det er efterhånden de færreste, der sender håndskrevne breve.


Men findes der noget bedre end at finde et sødt, hjemmelavet kort mellem de . På denne siden har Berit funnet frem noen forslag til tekster som kan skrive. Et lite nurk, Hurra - En velkomsthilsen til vidunderet, og alle gode . En hyggelig og holdbar blomsterhilsen som treffer rett i hjertet! Morsomme kort , bursdagskort, konfirmasjonskort , valentine kort , forslag til tekst.

Vennlig hilsen konfirmanten. Her finner du de nydeligste kort med tekst som er herlig å gi bort og fantastisk å motta. Er så dårlig på hva man skriver i slike kort. Kort Verdens beste pappa.


Dobbelt kort med konvolutt. Forside- tekst : En forsinket hilsen. Innside- tekst : men bedre sent en aldri! Begynn med en hilsen , og bruk gjerne navn.


Lær mer om hvordan du skriver effektive, leservennlige tekster – få smarte skrivetips på e-post. Om vedkommende virker snurt og kort , trenger ikke du gjøre det samme, men det . Gratulasjonskort Blomster, å sende med en bukett eller en plante. Fyll ut ønsket tekst på kortet nedenfor, så skriver vi det på kortet for deg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения