mandag 29. februar 2016

Lefserull med fenalår

I denne oppskriften har vi brukt fenalår , Snøfrisk skogsopp og . Småretter, koldtbor buffet og fingermat. Kjært barn har mange navn. Mange sverger til smårettbord . Fylt lefse slår aldri feil som tapas eller som forrett.


Vi snakker enkel tilberedning og masse smak. Lise Finckenhagen har brukt myk tortillalefse til sin lefserull. Du kan også bruke vanlig potetlefse. Favoritten lefserull med spekeskinke og kremost er perfekt til tapas, koldtbord.


Jeg tenkte derfor at jeg ville tipse dere om de rettene jeg foretrekker på juletapasbordet. Et fenalår kan være akkurat det du trenger for å knaske deg gjennom en sommer, alltid tilgjengelig hvis du trenger et noe. Godt med flatbrø lefse eller lompe. Legg ei stripe med sylta ingefær på kvar lefse , og rull lefsa tett saman. Vi er gået i tapassens tegn og vil i den kommende tid komme med lækre forslag til tapasbordet.


Vi står ofte selv og er på bar bun når vi skal have veninderne . Lokal og kortreist, klubb og lefse , saft og sylte. Vi vil stadig ha meir av lokal mat. Klippfisk potetmos med krydderbrød. Elgstek kokt i melk, fløtesaus, rosenkål med fenalår , gulrot marinert i granskuddsirup, potetmos med skogssopp. Pakk hver lefse inn med plastfolie og la den stå godt pakket i. Gravlaks med sennepsaus i lefse.


Lefserull med spekeskinke og pequillo. Lammerull med philadelfiaost og ruccula i lefse. Fenalår med urtekremost. Meksikansk klassiker møter den norske fjellheimen. Wraps med fenalår , vi leverer Wraps Catering i Oslo, Asker, Bærum og hele Akershus.


Spekemat-tallerken som består av fenalår , spekepølse og spekeskinke tilbehør. Rakfisktallerken med potet ,flatbrø lefse , lauk, rumme godt smør m. Prøv noe litt annerledes og inviter til wraps med fenalår på 17. Legg salatblader og 4-skiver fenalår i midten av hver lefse. En lefse med fyll gir kun kcal.


Måkestad har som mål å være best innen storhusholdning i Bergen og omegn. For oss betyr dette konstant fokus på kundenes behov med henblikk på pris, . Begynnelsen på svaret er dette: Tenk deg at fenalåret er formet som selve Norge. Prøv gjerne en lefserull med fenalår , Snøfrisk og litt salat.


I normally use homemade lefse for this recipe, but tortillas make a good. Spekeskinke og fenalår med potetsalat. Tynnskåret ribbe honningmarinert. Serveres med brø focciatia, smør og lefse.


Med utgangspunkt i sylte, rull, fenalår , ribbe, såsisser, medisterkaker, pinnekjøtt. Retter som lefserull med lammerull, syltepinner og pinnekjøttbranade gir nye .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения